Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 5. KORIZMENU NEDJELJU
ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 5. KORIZMENU NEDJELJU

Danas je Peta korizmena nedjelja - Gluha. Sljedeća nedjelja je Cvjetnica – nedjelja muke Gospodnje. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

Za tu nedjelju, Cvjetnicu, molim da kod kuće pripremite maslinove grančice, palme i slično jer će ovdje biti blagoslovljene na početku misa.

U utorak, 5. travnja, sastanak liturgijskih čitača u 19 sati. Molim da svi dođu na taj sastanak.

U petak, 8. 4. 2022. godine, obilježit će se 30. godišnjica utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane i 17. obljetnica utemeljenja 1. pješačke (gardijske) pukovnije OS BiH. U 10:30 sati svetu misu u našoj Katedrali predvodit će mons. Tomo Vukšić, nadbiskup vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH. Sve vjernike potičem da pođu u Katedralu i sudjeluju u obilježavanja dana HVO-a.

U petak je pobožnost Križnoga puta u 17:30 sati.

U subotu, 9. 4. 2022., ispovijed školske djece u 9 sati.

Vjeronauk prema ustaljenom rasporedu osim u petak kad neće biti vjeronauka za krizmanike zbog ispovijedi po župama.

Subotom aktivnosti prema rasporedu kojeg imate u Vjesniku.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu. Pretplatnike molim da preuzmu svoj primjerak a ostale potičem ili da se pretplate ili da kupe novi broj Crkve na kamenu i Maka.

Radovi na krovištu su započeli. Sav potrebiti novac za isplatu radova je prikupljen. Sudjelovalo je 110 obitelji, pojedinaca i firmi. Zahvaljujem svima na sudjelovanju i neka Bog svakog dobročinitelja nagradi ovdje na zemlji svakim blagoslovom a u vječnosti životom vječnim.

Pobožnost Križnoga puta na Hum bit će na Veliki petak, 15. 4. 2022., u 14 sati. Molim one koji žele da se prijave za nositi križ ispred naše župe od 13. do 14. postaje. Potrebno je osam osoba. Isto tako molim da se prijave medicinski djelatnici za nositi križ od 14 postaje. U ponedjeljak čišćenje župne crkve u 19 sati.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO