Župa/Knjižnica
Knjižnica

Jedno od sredstava evangelizacije je i pisana riječ. Nije dovoljno samo širiti katolički tisak. U jubilarnoj 2000. godini otpočeli smo s formiranjem župne knjižnice koja je na raspolaganju svim našim župljanima. U našoj knjižnici nalazi se oko dvije tisuće knjiga iz različitih područja: teologije, duhovnosti, povijesti, psihologije, pedagogije, književnosti… Knjige su nabavljane ciljano kako bi bile na korist našim vjernicima.

U našoj knjižnici imamo dosta raznih teoloških knjiga, revija i časopisa na njemačkom i talijanskom jeziku.

Svi naši župljani mogu iznajmiti knjigu u naznačeno vrijeme, uz predočenje osobne isprave.

Knjige: Popis knjiga uvijek se nadopunjava. Ovdje na našoj WEB stranici možete pogledati knjige po naslovima i po autorima.

Napominjemo našim župljanima i ostalim ljudima dobre volje da nam mogu donirati koju dobru knjigu, ako ju kod kuće imaju, koja im više ne treba.

Zahvaljujemo se svima koji su već darovali knjige u našu župnu knjižnicu.

Radno vrijeme KNJIŽNICE

Knjižnica je otvorena: četvrtkom i petkom, od 11 do 12, te nedjeljom poslije mise u 10 sati. Po potrebi i u drugo vrijeme.

Molimo sve naše župljane i ostale koji koriste našu knjižnicu da se drže navedenog radnog vremena knjižnice, da posuđene knjige čuvaju i da ih vrate u naznačeno vrijeme. Hvala!

KAKO IZNAJMITI KNJIGU

Osoba koja iznajmljuje knjigu treba popuniti jednu malu rubriku u kartonu knjige: datum uzimanja, broj telefona ili mobitela čitatelja, ime i prezime. Knjiga se može iznajmiti na vremensko razdoblje najviše od jednog mjeseca. U tom roku knjiga se treba vratiti. Ako je posuditelj kojim slučajem oštetio knjigu, dužan je to kazati pri povratu knjige i nadoknaditi štetu.

Molimo sve one koji su posudili knjige u našoj knjižnici, a nisu ih vratili u naznačeno vrijeme, (ima ih ne malen broj), da nam knjige što prije vrate. Hvala!

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO