Župa/Župne aktivnosti
Župne aktivnosti
Ministranti
Ministranti imaju sastanke subotom u 9 sati. Trenutni broj ministranata u našoj župi je 105. Ministranti služe Bogu pri oltaru i tako uzveličavaju svetu misu. Voditelj ministranata je don Ivan Turudić.
ZBOROVI
Anđeli sv. Ivana
Djeca do 5. razreda osnovne škole. Pjevaju svake druge nedjelje na misi u 9 sati. Svoje probe imaju subotom u 11:30. Trenutni broj pjevača u ovom zboru je 50. Voditeljica zbora je Andrea Miličević.

VIS Gloria
Djeca od 5. do 9. razreda. Pjevaju svake druge nedjelje na misi u 9 sati. Svoje probe imaju subotom u 10 sati. Trenutni broj pjevača u ovom zboru je 15. Voditeljica zbora je Mirela Relota.

VIS DUGA
Osnovan je u proljeće 2022. godine. VIS DUGA čine: Nikol Jovanović (klavir), Borna i Petra Bezer (gitare), Leona Žilić (klavir) i Ana Žilić (vokal). Probe imaju svake druge nedjelje nakon večernje mise. Pjevaju prvi utorak u mjesecu pod večernjom svetom misom. To su djeca niže osnovne škole. Na gitari s njima svira srednjoškolac Borna Bezer.

Ljubljeni
Josipa Bradarić (vokal) i Slaven Žilić (gitara). Pjevaju utorkom na misi u 18 sati te svake druge nedjelje na misi u 18 sati. Svoje probe imaju utorkom u 18:30.

VIS Oaza
Bend župne obiteljske zajednice – OAZA. Broji šest članova. Pjevaju svake prve nedjelje u mjesecu (obiteljska nedjelja) na misi u 11 sati te animiraju klanjanje koje slijedi nakon svete mise.

Veliki župni zbor
Zbor odraslih članova naše župne zajednice. Trenutno broji 25 članova. Pjevaju svake nedjelje na misi u 11 sati. Svoje probe imaju srijedom u 18:30. Voditeljica zbora je Marija Bevanda.
ČITAČI
Čitači čitaju na svim misama u župni radnim danom i nedjeljom. Odraslih čitača je 16, a mladih i djece je 18. Na početku mjeseca objavi se raspored čitača za cijeli mjesec. Svoje sastanke imaju četvrtkom u 19 sati.
KARITATIVNA SEKCIJA
Karitativna sekcija bavi se volontiranjem i karitativnim radom na području naše župe. U pripremi su edukacije u suradnju s Caritasom Mostar. Svoje sastanke imaju subotom u 11 sati. Voditelji ove sekcije u don Ivan Turudić i Jelena Šutić. Karitativna sekcija u sklopu je BIOS-a, župnog pokreta mladih za novu evangelizaciju.
VJERONAUČNI ANIMATORI
Animatori (katehisti) su srednjoškolci i studenti koji pomažu svećenicima pri satima vjeronauka. Svoje sastanke imaju subotom u 10 sati. Trenutno ih ima 23. Vjeronaučni animatori su u sklopu BIOS-a, župnog pokreta mladih za novu evangelizaciju.
Novinarska sekcija
Novinarska sekcija okuplja studente i srednjoškolce zainteresirane za održavanje društvenih mreža naše župe (instagram i facebook). Svoje sastanke imaju subotom u 11 sati. Voditelj ove sekcije je don Zvonimir Rezo. Novinarska sekcija u sklopu je BIOS-a, župnog pokreta mladih za novu evangelizaciju.
Dramska sekcija
Dramska sekcija okuplja srednjoškolce i studente koji svake godine pripremaju božićnu predstavu u župi. Njihov broj varira ovisno o potrebama dramskog komada. Voditelj ove sekcije je don Zvonimir Rezo. Dramska sekcija u sklopu je BIOS-a, župnog pokreta mladih za novu evangelizaciju.
ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO