Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 11. N. K. G.
ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 11. N. K. G.

Danas je svetkovina Presvetog Trojstva. Sljedeća nedjelja je 12. nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U utorak, 14. lipnja, u 20 sati bit će sastanak za roditelje ministranata. Molim da jedan od roditelja dođe.

U srijedu, 15. lipnja, u 20 sastanak za animatore. Molim sve animatore da redovito dolaze na sastanke kako bi se što odgovornije pripremili za DUGA-u.

U četvrtak je svetkovina Presv. Tijela i Krvi Kristove – Tijelovo – Brašančevo. Zapovjedana je svetkovina, neradni dan. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Ivan Zlomislić, sin Zlatka i Danice r. Batinić, iz župe Uznesenja B. D. Marije, Široki Brijeg i Sonja Dragoje, kći Zdravka i Željke r. Jozić, iz ove župe. Njihovo vjenčanje će biti 18. lipnja o. g. u župi svetih Petra i Pavla, Mostar. Ukoliko netko zna za neku zapreku dužan je javiti župnicima zaručnika.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu i Maka. Na crkvenim izlazima kod ministranata možete uzeti novi broj. Okružnicom biskupa Petra prot. br. 654/2022 od 10. lipnja 2022. a na temelju odluka civilnih vlasti po pitanju COVID-19 ukidaju se sva ograničenja s obzirom na euharistijska i druga liturgijska slavlja na području Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO