Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI VELIKOG TJEDNA
ŽUPNE OBAVIJESTI VELIKOG TJEDNA

Danas je Cvjetnica – nedjelja muke Gospodnje. Ovaj tjedan je Veliki tjedan. Na Veliki četvrtak misa posvete ulja je u našoj katedrali u 11:00 sati. Svečani unos svetih ulja u župnu crkvu na Veliki četvrtak bit će u 17:50. Misa večere Gospodnje u našoj župnoj crkvi bit će u 18 sati. Pobožnost Križnoga puta na Humu bit će u 14 sati. Obredi Velikog petka u našoj župnoj crkvi bit će u 18 sati. Na veliku subotu Vazmeno bdijenje bit će u 20 sati. Na sam dan nedjelje uskrsnuća Gospodinova svete mise bit će u 7, 9 i 11 sati.

U ponedjeljak i utorak nakon večernjih misa tj. u 19 sati bit će proba pjevanja za članove Župnog zbora, Otkrivenje i Ljubljeni kao priprava za sveto Trodnevlje.

Na Veliki četvrtak u 14 sati bit će čišćenje Huma. Sudjelovati će vjernici svih župa. Molim i vas da sudjelujete u što većem broju. Po nahođenju ponesite što je potrebno kako bi se sve pripremilo za Veliki petak.

Na Veliki petak polazak će biti u 12:45 ispred župne crkve prema Humu. Svećenici neće poći s vama jer je potrebno pripremiti i prevesti potrebite stvari za Križni put.

Vjeronauka u Velikom tjednu neće biti.

U župnom uredu možete uzeti knjižicu Ispit savjesti kako biste se pripremili za ispovijed koja će u našoj župi biti u srijedu, 13. 4. 2022., u 9, 16 i 19 sati.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu. Pretplatnike molim da preuzmu svoj primjerak a ostale potičem ili da se pretplate ili da kupe novi broj Crkve na kamenu i Maka.

Radovi na krovištu su završeni. Sudjelovalo je 115 obitelji, pojedinaca i firmi. Zahvaljujem svima na sudjelovanju i neka Bog svakog dobročinitelja nagradi ovdje na zemlji svakim blagoslovom a u vječnosti životom vječnim. U ponedjeljak čišćenje župne crkve u 19 sati.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO