Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI NEDJELJE USKRSNUĆA GOSPODNJEGA
ŽUPNE OBAVIJESTI NEDJELJE USKRSNUĆA GOSPODNJEGA

Danas je Nedjelja Uskrsnuća Gospodnjega - Uskrs. Želimo svima vama sretan i blagoslovljen Uskrs. Sljedeća nedjelja je Druga uskrsna nedjelja i ujedno Nedjelja Božanskoga Milosrđa. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

Ovaj tjedan nema župnog vjeronauka. U četvrtak nakon svete mise neće biti pobožnost Presv. oltarskom sakramentu ni biblijska večer.

U utorak 2. 4. 2024. počinjemo s primanjem predbilježbi svetih misa za svibanj i lipanj. Mise se primaju od 9 sati.

U utorak nastavljamo pobožnost 13 utoraka sv. Anti.

U subotu ministrantski sastanak u 9 sati, u 10 sati proba pjevanja VIS Gloria, u 10 sati sastanak animatora za župni vjeronauk, u 11 sati sastanak animatora za župni vjeronauk prvopričesnika, u 11:30 proba pjevanja "Anđeli sv. Ivana", u 11:30 sastanak djece čitača.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti Boris Bernadić, sin Zorana i Ankice r. Zovko, iz župe Marije Majke Crkve – Katedrala i Ivana Stipanović, kći Pere i Vesne r. Azinović, iz naše župe. Njihovo vjenčanje će biti 5. travnja ove godine u župi Marije Majke Crkve – Katedrala. Oliver Kozina, sin Ive-Brune i Mirjane r. Pavlović, iz naše župe i Dragana Margeta, kći Dragana i Ljilje r. Perić, iz naše župe. Njihovo vjenčanje će biti 6. travnja ove godine u župi sv. Mateja u Mostaru.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu. Pretplatnike molimo da preuzmu broj, a ostale potičemo da kod izlaznih vrata kupe i čitaju.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO