Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI NEDJELJE USKRSNUĆA GOSPODNJEG - USKRS
ŽUPNE OBAVIJESTI NEDJELJE USKRSNUĆA GOSPODNJEG - USKRS

Danas je Nedjelja uskrsnuća Gospodnjeg – Uskrs. Sljedeća nedjelja je II. uskrsna nedjelja – Bijela – Nedjelja Božanskoga Milosrđa. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak, tj. sutra crkvu čisti prva grupa.

U utorak nastavljamo s pobožnošću 13 utoraka sv. Anti u 17:30 sati.

U utorak, 11. travnja 2023., u Mostaru se obilježava 31. godišnjica utemeljenja HVO-a i 18. obljetnica utemeljenja 1. pješačke (gardijske) pukovnije OS BiH. U 18 sati bit će u našoj mostarskoj Katedrali slavljena sveta misa koju će predslaviti mons. Tomo Vukšić, nadbiskup vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH.

U subotu nastavljamo s redovnim aktivnostima: u 9 sati ministrantski sastanak, u 10 sati proba pjevanja za VIS Gloria, u 10 sati sastanak animatora za župni vjeronauk, u 11 sati sastanak Karitativne sekcije, u 11:30 sati sastanak djece čitača, u 11:30 proba pjevanja za dječji zbor "Anđeli sv. Ivana".

Vjeronauka neće biti do početka nastave.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu. Pretplatnici možete svoje brojeve preuzeti na policama kod izlaznih vrata iz crkve. Ostali koji žele kupiti novi broj Crkve na kamenu mogu to učiniti na istom mjestu.

Udruga "Otac" organizira humanitarni koncert duhovne glazbe koji će se održati 10. lipnja 2023. u 20 sati. Ulaznice možete kupiti i u župnom uredu.

Sakrament kršćansko braka žele sklopiti Denis Drežnjak, sin Branka i Radovanke r. Sušić, iz naše župe i Danijela Kordić, kći Ivana i Jadranke r. Ćubela, iz župe sv. Petra i Pavla, Mostar. Njihovo vjenčanje će biti 15. travnja ove godine u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru. Ante Šaravanja, sin Ivana i Marinke r. Ćužić, iz župe Presv. Srca Isusova, Crnač i Andrea Rotim, kći Pere i Gordane r. Gordić, iz naše župe. Njihovo vjenčanje će biti 15. travnja ove godine u našoj župnoj crkvi.

Svim župljanima, a posebno bolesnima, starima, nemoćnima i onima koji nisu mogli sudjelovati u obredima Velikoga tjedna i na današnjoj misi Gospodinova uskrsnuća želimo blagoslovljen Uskrs.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO