Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI NEDJELJE KRŠTENJA GOSPODINOVA
ŽUPNE OBAVIJESTI NEDJELJE KRŠTENJA GOSPODINOVA

Danas je Nedjelja Krštenja Gospodinova i završetak Božićnog vremena. Sljedeća nedjelja je Druga nedjelja vremena kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak, tj. sutra crkvu čisti četvrta grupa.

Proba pjevanja za veliki župni zbor je srijedom nakon večernje svete mise, tj. u 18:30 sati.

U četvrtak, nakon pobožnosti Presv. oltarskom sakramentu, u 19 sati bit će biblijska večer za sve one koji žele produbiti svoje znanje o biblijskim tekstovima.

U subotu ministrantski sastanak u 9 sati, u 10 sati proba pjevanja VIS Gloria, u 10 sati sastanak animatora za župni vjeronauk, u 11 sati sastanak animatora za župni vjeronauk prvopričesnika, u 11:30 proba pjevanja "Anđeli sv. Ivana", u 11:30 sastanak djece čitača.

Izišao je novi broj Župnog vjesnika.

Župni vjeronauk započinje 15. siječnja po ustaljenom rasporedu. Molimo krizmanike da na web stranici nađu novu raspodjelu grupa.

Nekoliko statističkih podataka iz života naše župe. U prošloj godini kršteno je 67 djece, prvopričesnika je bilo 110, krizmanika 94, vjenčanih 12, umrlih 39. Župni vjeronauk pohađa 750 djece. Ministranta je upisano 116. Čitača, što djece što odraslih, je 50, VIS Gloria ima 25 pjevača, dječji zbor "Anđeli sv. Ivana" 66 djece. Veliki župni zbor broj 27 članova. U župi također djeluju VIS "Ljubljeni", "Sestre Rozić" i zbor mladih. U BIOS-u sudjeluje 78 mladih, animatora za župnu katehezu je 47, u četiri grupe za čišćenje crkve sudjeluje 32 žene i jedan muškarac, župna zajednica OAZA broji 28 članova. Na DUGA-i je sudjelovalo 300-tinjak djece i 70 animatora. Naš Caritas i zajednica "Pomozi mojoj nevjeri" sa svojim volonterima trude se biti od pomoći potrebnima u našoj župi i šire. Školu za animatore vode naši instruktori, njih četvero, u našoj župi i u župi Kruševo. Od svega srca svima zahvaljujemo na njihovom služenju ovoj župnoj zajednici ali i sveopćoj Crkvi. Isto tako zahvaljujemo svima onim koji na bilo koji način doprinose rastu i razvoju ove župe od onog konkretnog, npr. kad treba sve pripremiti za Božić i Uskrs, do molitava koje upućujete Bogu za ovu našu župu.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO