Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 9. NEDJELJE KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 9. NEDJELJE KROZ GODINU

Danas je 9. nedjelja vremena kroz godinu i nedjelja Presvetoga Trojstva. Sljedeća je nedjelja 10. nedjelja vremena kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak crkvu čisti druga grupa.

U utorak nastavljamo s pobožnosti Trinaest utoraka sv. Anti u 17:30.

U četvrtak slavimo Tijelovo – zapovjednu svetkovinu Presvetog Tijela i Krvi Kristove. Svete mise su kao nedjeljom: u 7, 9, 11 i 18 sati.

U subotu u 9 sati ministrantski sastanak, u 10 sati proba pjevanja VIS Gloria, u 11:30 proba pjevanja "Anđeli sv. Ivana".

U subotu u 18:30 sastanak animatora za DUGA-u.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Ivan Cvitković, sin Marinka i Jelene r. Krijan, iz župe Marije Majke Crkve, Mostar, i Matea Glibić, kći Vinka i Ive r. Zovko, iz naše župe. Njihovo će vjenčanje biti 10. lipnja o. g. u župi sv. Petra i Pavla, Mostar.

Napomena za roditelje prvopričesnika i krizmanika da vrate prvopričesničke i krizmaničke haljine.

U župnom uredu možete kupiti karte za humanitarni koncert duhovne glazbe "Vjerujem" koji će se održati u Mostaru u subotu, 10. lipnja s početkom u 20 sati.

U župnom uredu također možete preuzeti upisnice za ovogodišnju DUGA-u koja će se održati od 3. do 14. srpnja. Prvi tjedan je velika DUGA za djecu od 5. do 9. razreda, dok je drugi tjedan mala DUGA za djecu od 1. do 4. razreda.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO