Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 7. USKRSNE NEDJELJE
ŽUPNE OBAVIJESTI 7. USKRSNE NEDJELJE

Danas je Sedma uskrsna nedjelja. Sljedeća nedjelja je svetkovina Pedesetnice i prva nedjelja u mjesecu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati. Svetu misu u 11 sati animira župna zajednica OAZA i nakon svete mise je pobožnost Presv. oltarskom sakramentu. Prva nedjelja u mjesecu kao molitvenu nakana ima molitvu za obitelji naše župe.

U srijedu, 1. lipnja 2022. godine, od 9 sati primaju se predbilježbe za mise za mjesece srpanj i kolovoz o. g. Praksa je svakog parnog mjeseca primati mise za sljedeća dva mjeseca. Zamolio bih da svoje misne nakane po obitelji stavite u jedan termin.

Slijedeći petak, subota i nedjelja su prvi u mjesecu. Oni koji vrše te pobožnosti imaju mogućnost ispovijedi pola sata prije svetih misa.

Krizmanike i krizmanice molim da kroz ovaj tjedan vrate krizmaničke haljine.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Ante Skoko, sin Ivana i Zdenke r. Brekalo, iz župe Uznesenja B. D. Marije, Širok Brijeg i Nikolina Pandža, kći Bernardina i Mare r. Zovko, iz ove župe. Njihovo vjenčanje će biti 5. lipnja o. g. u ovoj župi. Vedran Božić, sin Zorana i Marice r. Vučina iz župe Marije Majke Crkve - Katedrala i Ivana Protić, kći Nine i Branke r. Đogić iz ove župe. Vjenčanje će biti 6. lipnja o. g. u župi Marije Majke Crkve - Katedrala. Ukoliko netko zna za neku zapreku dužan je javiti župnicima zaručnika.

U katedralnoj dvorani Marije Majke Crkve dana 31. svibnja u 20 sati bit će predstava "Svi me vole, samo tata ne", autora Đure Zrakića. Predstavu organizira duhovni pokret mladih hercegovačkih biskupija "Mi ViDiMo". Samu režiju predstave potpisuje gđa. Tina Laco, u izvedbi dramske sekcije "Mi ViDiMo".

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO