Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 6. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 6. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU

Danas je 6. nedjelja vremena kroz godinu. Sljedeća nedjelja je sedma nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak tj. sutra crkvu čisti prva grupa.

U srijedu nakon večernje svete mise proba pjevanja za veliki župni zbor.

U srijedu u 20 sati sastanak srednjoškolskog BIOS-a. Molimo sve članove BIOS-a da dođu na sastanak da im iznesemo ponudu za ljeto.

U četvrtak u 19 sati biblijska večer za sve koji žele produbiti svoje znanje o Riječi Božjoj.

U subotu u 9 sati ministrantski sastanak, u 10 sati proba pjevanja za VIS Gloria, u 10 sati sastanak animatora za župni vjeronauk, u 11 sati sastanak Karitativne sekcije, u 11:30 sati sastanak djece čitača, u 11:30 proba pjevanja za dječji zbor "Anđeli sv. Ivana".

Svima su nam već poznate posljedice razornog potreba u Turskoj i Siriji. Od našeg mjesnog biskupa pozvani smo prikupljati pomoć za Tursku i Siriju. To možete učiniti u župnom uredu. Novac će se prikupljati do 19. veljače i bit će dostavljen Biskupijskom Caritasu do 22. veljače.

U sljedeću nedjelju započinjemo trodnevnu duhovnu obnovu kao pripravu za korizmu. Duhovna će obnova započeti sljedeću nedjelju svetom misom u 18 sati nakon koje slijedi predavanje i pobožnost. Istim ritmom ćemo nastaviti i u ponedjeljak te utorak. Za trajanja pobožnosti nas dvojica svećenika bit ćemo na raspolaganju za ispovijed. Kroz tri dana nas dvojica svećenika i đakon obradit ćemo tri teme: post, molitva i djela pokore. Potičemo sve odrasle članove naše župne zajednice da izdvoje vrijeme te se na ovaj način pripreme za korizmeno vrijeme. Organizirat ćemo s našim mladima da čuvaju djecu u našim prostorijama dok traje duhovna obnova.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO