Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 6. NEDJELJE KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 6. NEDJELJE KROZ GODINU

Danas je Šesta nedjelja kroz godinu. Sljedeća nedjelja je Sedma nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

Deveti put u našoj župi održava se župna Škola animatora koja priprema krizmanike, srednjoškolce, studente i sve ostale mlade za nadolazeće Ljetne dane DUGE, ali i samo animatorstvo u župi sv. Ivana Apostola i Evanđelista. Župna škola animatora se sastoji od 4 susreta i jednog cjelodnevnog izleta. Na susretima ćemo učiti o župnom animatorskom pozivu kroz molitvu, radionice, pjesmu i zabavu. Upisnicu možete preuzeti u župnom uredu i vratiti je do 18. veljače 2022. godine. Prvi susret bit će 19. veljače 2022. godine u 19 sati u prostorijama naše župe.

Vjeronauk prema ustaljenom rasporedu kojeg imate na web stranici i u Vjesniku za sve razrede osim za krizmanike koji će imati vjeronauk petkom u 20:00 sati. Molim sve vjeroučenike, a posebno krizmanike i prvopričesnike da budu redoviti na župnom vjeronauku.

Subotom aktivnosti prema rasporedu kojeg imate u Vjesniku.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu i Maka. Pretplatnike molim da preuzmu svoj primjerak a ostale potičem ili da se pretplate ili da kupe novi broj Crkve na kamenu i Maka. U ponedjeljak čišćenje župne crkve u 19 sati.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO