Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 5. USKRSNE NEDJELJE
ŽUPNE OBAVIJESTI 5. USKRSNE NEDJELJE

Danas je Peta uskrsna nedjelja. Sljedeća nedjelja je Šesta uskrsna nedjelja. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak crkvu čisti prva grupa.

U utorak nastavljamo s pobožnošću 13 utoraka sv. Anti u 17:30 sati.

U srijedu, 10. svibnja 2023., u našoj katedrali je misa zahvalnica u 12 sati za maturante. Svetu misu predvodit će biskup Petar Palić.

Vjeronauk za krizmanike je u ponedjeljak, 8. 5. 2023., u 20 sati. Srijedu, četvrtak i petak je trodnevnica za krizmanike u 17:30 sati. Molim krizmanike, krizmanice, njihove roditelje i kumove da sudjeluju na trodnevnici. Svakog dana trodnevnice od 17:30 bit će mogućnost za svetu ispovijed. U petak, 12. svibnja 2023., u 18:30 bit će ispovijed za krizmanike/ce, njihove roditelje i kumove koji se nisu stigli ispovjediti u trodnevnici.

U subotu, 13. svibnja 2023., u 18 sati krizma u našoj župi. Misu predvodi i krizmu će kandidatima za sakrament potvrde podijeliti naš mjesni biskup Petra Palić.

U subotu u 9 sati ministrantski sastanak, u 10 sati proba pjevanja VIS Gloria, u 11:30 proba pjevanja "Anđeli sv. Ivana".

U mjesecu smo svibnju koji je posvećen Blaženoj Djevici Mariji. Našoj nebeskoj Majci iskazujemo čast moleći krunicu svaki dan u 17:30. Krunicu predmole djeca od 5. do 9. razreda, mladi iz BIOS-a te naši redovni predmolitelji. Vjeronauk po ustaljenom rasporedu za ovu godinu je završen, no u svibnju umjesto vjeronauka djeca su pozvana dolaziti na krunicu po dogovorenom rasporedu: ponedjeljkom peti razred, utorkom šesti razred, četvrtkom sedmi razred, petkom osmi razred, subotom deveti razred. Pozivamo i sve župljane da kroz ovaj mjesec češće dođu na krunicu te se uteku zagovoru Marije Majke Crkve.

U župnom uredu možete kupiti ulaznice za humanitarni koncert "Vjerujem".

Stigao je novi broj Crkva na kamenu. Pretplatnici mogu preuzeti ostali kupiti na policama kod izlaznih vrata crkve.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO