Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 5. NEDJELJE KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 5. NEDJELJE KROZ GODINU

Danas je Peta nedjelja kroz godinu i prva nedjelja u mjesecu. Sljedeća nedjelja je Šesta nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U četvrtak, 10. veljače je spomendan bl. Alojzija Stepinca, biskupa i mučenika. Na poseban način časti se u župi Presvetoga Trojstva Blagaj-Buna. Trodnevnica u čast bl. Alojzija Stepinca započet će 7. veljače, tj. u ponedjeljak, u 18 sati. Svaku večer trodnevnice, dakle, 7., 8. i 9. veljače s početkom u 18 sati bit će pobožnost i sveta misa. Na spomendan bl. Alojzija Stpinca, 10. veljače, u četvrtak, svečana sveta misa bit će u 18 sati i predvodit će je don Joko Blažević, župnik župe sv. Josipa, Vinjani.

Vjeronauk prema ustaljenom rasporedu kojeg imate na web stranici i u Vjesniku za sve razrede osim za krizmanike koji će imati vjeronauk petkom u 20:00 sati. Molim sve vjeroučenike, a posebno krizmanike i prvopričesnike da budu redoviti na župnom vjeronauku.

Subotom aktivnosti prema rasporedu kojeg imate u Vjesniku.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu i Maka. Pretplatnike molim da preuzmu svoj primjerak a ostale potičem ili da se pretplate ili da kupe novi broj Crkve na kamenu i Maka.

U župnom uredu ima besplatnih primjeraka knjiga različitih naslova i tematika koje daruje Crkva na kamenu. Tko voli i želi čitati može besplatno uzeti primjerak koji želi i koliko želi.

U ponedjeljak čišćenje župne crkve u 19 sati.

U prošlom tjednu preminuli su: Pavao Zovko i Denis Tomić. Za pokoj njihovih duša izmolit ćemo: Oče naš…, Zdravo Marijo…, Slava Ocu…, Pokoj vječni…

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO