Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 5. NEDJELJE KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 5. NEDJELJE KROZ GODINU

Danas je Peta nedjelja vremena kroz godinu. Sljedeća nedjelja je Šesta nedjelja vremena kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak, tj. sutra crkvu čisti četvrta grupa. Od srca zahvaljujemo vama koji redovito dolazite i crkvu čistite služeći tako Bogu i ovoj župnoj zajednici.

U ponedjeljak, tj. sutra u 20 sati održat će se roditeljski sastanak za roditelje ovogodišnjih krizmanika. Molimo sve roditelje da se odazovu.

U utorak u 19 sati održat će se roditeljski sastanak za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika. Molimo sve roditelje da se odazovu.

U suradnji s transfuzijskim centrom SKB Mostar planira se darivanje krvi. Zamolili bismo sve župljane od 18. do 65. godine života i da nisu prehlađeni, kako su nam sugerirali, da se odazovu. Darivanje krvi će se održati u srijedu, 7. veljače, od 10 do 12 sati, u prostorijama župe.

Proba pjevanja za veliki župni zbor je srijedom nakon večernje svete mise, tj. u 18:30 sati.

U četvrtak, nakon pobožnosti Presv. oltarskom sakramentu, u 19 sati bit će biblijska večer. Pozivamo sve župljane da izdvoje vrijeme kako bi se upoznali s nedjeljnim čitanjima i tako pripremili za nedjeljne svete mise.

U subotu ministrantski sastanak u 9 sati, u 10 sati proba pjevanja VIS Gloria, u 10 sati sastanak animatora za župni vjeronauk, u 11 sati sastanak animatora za župni vjeronauk prvopričesnika, u 11:30 proba pjevanja "Anđeli sv. Ivana", u 11:30 sastanak djece čitača.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu. Izdvajamo i preporučamo pročitati članke: "Blagdan prikazanja Gospodnjega (Svijećnica)" u kojem se objašnjava pravi smisao toga blagdana te duhovitu priču "Župnikov papagaj". Na temelju te priče i mi razmišljamo da za naš župni ured nabavimo papagaja. Pretplatnike molimo da na izlazim vratima preuzmu svoje brojeve. Ostale potičemo da kupe i čitaju.

Na izlaznim vratima možete uzeti i novi broj župnog vjesnika.

Gospićko-senjska biskupija organizira 12. susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati 4. svibnja 2024. u Gospiću. Susret se organizira za mlade od 14 do 35 godina. Za susret se možete prijaviti u župnom uredu do 15. ožujka

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO