Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 4. USKRSNE NEDJELJE - NEDJELJA DOBROGA PASTIRA
ŽUPNE OBAVIJESTI 4. USKRSNE NEDJELJE - NEDJELJA DOBROGA PASTIRA

Danas je Četvrta uskrsna nedjelja ili Nedjelja Dobroga pastira i Svjetski dan molitve za svećenička i redovnička zvanja. Sljedeća nedjelja je 5. uskrsna nedjelja. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

Krizmanici će imati vjeronauk ponedjeljak i utorak u 20 sati. U srijedu, četvrtak i petak bit će na trodnevnici zajedno sa svojim roditeljima i kumovima. Trodnevnica započinje molitvom krunice u 17:30 te će se nastaviti sa svetom misom. Za vrijeme pobožnosti krizmanici, roditelji, kumovi i kume imate će mogućnost ispovijedi. Nakon mise bit će bliže pripreme za primanje sakramenta Potvrde. U petak, 13. 5 2022., u 20 sati biti će ispovijed za krizmanike, njihove roditelje, kumove i kume.

U subotu, 14. 5. 2022., u 11 sati u našoj župi svetu misu predvodit će naš biskup Petar Palić i krizmati 88 ovogodišnjih krizmanika i krizmanica. Taj dan za našu župu jest svečanost, Duhovi naše župe.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu. Pretplatnike molim da preuzmu svoj primjerak na crkvenim izlazima kod ministranata. Ostale potičem ili da se pretplate ili da kupe novi broj Crkve na kamenu i Maka.

U sljedeću nedjelju, 15. svibnja 2022., u 11 sati bit će blagoslov polja na groblju Sutina. Ostale rasporede možete vidjeti na našoj web-stranici.

Hrvatska kulturna zajednica Troplet organizira hodočašće u Vukovar od 3. do 5. lipnja o. g. Polazak bi bio 3. lipnja, u petak oko 22 sata a povrataka 5. lipnja kasno popodne. Troškovi putovanja su 170 KM po osobi. Zainteresirani u župnom uredu mogu dobiti broj osobe odgovorne za organizaciju hodočašća.

Vjeronauk za ostale vjeroučenike neće se održavati. Čišćenje crkve u ponedjeljak u 19 sati.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO