Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 4. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 4. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU

Danas je 4. nedjelja vremena kroz godinu. Sljedeća nedjelja je prva nedjelja u mjesecu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati. Misu u 11 sati te pobožnost Presv. oltarskom sakramentu pjevanjem i meditacijama animirat će članovi naže župne zajednice OAZA ljubavi. Pod tom svetom misom i pobožnošću Presv. oltarskom sakramentu molimo za sve obitelji i njihove potrebe.

U ponedjeljak tj. sutra crkvu čisti druga grupa.

U srijedu, 1. veljače 2023., od 9 sati u župnom uredu će se primati predbilježbe misa za mjesece ožujak i travanj 2023.

U srijedu nakon večernje svete mise proba pjevanja za veliki župni zbor.

U četvrtak, 2. veljače, blagdan je Prikazanja Gospodinova ili Svijećnica. Svete mise i blagoslov svijeća bit će ovdje u 7 i u 18 sati. Svijeće možete nabaviti u župnom uredu. Molimo da to učinite čim prije, bar vi koji ste ovdje redovito na svetoj misi, kako ne bi nastala gužva na sam dan Svijećnice. Pobožnost Presv. oltarskom sakramentu je nakon svete mise.

U petak, 3. veljače, neobvezatni je spomendan sv. Blaža. Nakon svetih misa u 7 i 18 sati bit će blagoslov grla, tzv. grličanje.

U subotu u 9 sati ministrantski sastanak, u 10 sati proba pjevanja za VIS Gloria, u 10 sati sastanak animatora za župni vjeronauk, u 11 sati sastanak karitativne sekcije, u 11:30 sati sastanak djece čitača, u 11:30 proba pjevanja za dječji zbor "Anđeli sv. Ivana".

Sljedeći petak, subota i nedjelja su prvi u mjesecu.

Pretplatnici preuzmite svoje brojeve Crkve na kamenu i Mak-a.

Ostale aktivnosti prema ustaljenom rasporedu.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO