Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 4. NEDJELJE KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 4. NEDJELJE KROZ GODINU

Danas je Četvrta nedjelja kroz godinu. Sljedeća nedjelja je Peta nedjelja kroz godinu i prva nedjelja u mjesecu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati. Nakon mise u 11 sati bit će pobožnost Presv. oltarskom sakramentu koju animira naša župna zajednice OAZA ljubavi.

Od utorka, 1. veljače, primamo predbilježbe misa za 3. i 4. mjesec tj. ožujak i travanj.

U srijedu, 2. veljače je blagdan Prikazanje Gospodinovo – Svijećnica i Dan posvećenog života. Svete mise su ovdje u 7 i 18 sati. Na tim misama bit će blagoslov svijeća koje možete za vaše potrebe nabaviti i u župnom uredu.

U četvrtak, 3. veljače, u 20 sati bit će sastanak voditelja glazbenih sekcija naše župe.

U ovom tjednu su prvi petak, prva subota i prva nedjelja. Oni koji vrše te pobožnosti imaju mogućnost za ispovijed pola sata prije svete mise.

Vjeronauk prema ustaljenom rasporedu kojeg imate na web stranici i u Vjesniku za sve razrede osim za krizmanike koji će imati vjeronauk petkom u 20:00 sati. Molim sve vjeroučenike, a posebno krizmanike i prvopričesnike da budu redoviti na župnom vjeronauku.

Subotom aktivnosti prema rasporedu kojeg imate u Vjesniku.

U ponedjeljak čišćenje župne crkve u 19 sati.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Matej Alpeza, sin Gorana i Tonćike, iz ove župe i Daria Dragićević, kći Joze i File r. Mucić, iz župe Presv. Srca Isusova, Studenci. Vjenčanje će biti 12. veljače 2021. godine u župi Studenci. Ako netko zna za kakvu ženidbenu zapreku dužan je javiti u župni ured.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO