Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 4. KORIZMENE NEDJELJE
ŽUPNE OBAVIJESTI 4. KORIZMENE NEDJELJE

Danas je Četvrta korizmena nedjelja ili Laetare – Raduj se. Iduća nedjelja je Peta korizmena nedjelja. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak, tj. sutra crkvu čisti prva grupa. Hvala na vašem služenju Bogu i bližnjima. Molimo sve koji čiste crkvu da dođu na sastanak u ponedjeljak u 19:30.

U ponedjeljak u 20 sati bit će kateheza za odrasle na temu "Život, dakle, biraj!". Predavanje će imati don Ivan Turudić.

U utorak u 19:30 je vjeronauk za sve prvopričesnike i prvopričesnice.

Proba pjevanja za veliki župni zbor je srijedom nakon večernje svete mise, tj. u 18:30 sati.

U srijedu, u 20 sati, don Zvonimir Rezo održava predavanje za mlade o sakramentu svetog reda naslovljeno: "Misli sva'ko da je meni lako". Pozivamo sve mlade da se odazovu.

U četvrtak, nakon pobožnosti Presv. oltarskom sakramentu, u 19 sati bit će biblijska večer. Pozivamo sve župljane da izdvoje vrijeme kako bi se upoznali s nedjeljnim čitanjima i tako pripremili za nedjeljne svete mise.

U četvrtak, u katedralnoj dvorani s početkom u 20 sati, biskupijski pokret mladih Mi ViDiMo organizira tribinu za mlade o oprostu. Predavačica je Zorica Maros, profesorica moralne teologije na KBF-u u Sarajevu.

U petak je pobožnost Križnoga puta u 17:30 sati.

U subotu ministrantski sastanak u 9 sati, u 10 sati proba pjevanja VIS Gloria, u 10 sati sastanak animatora za župni vjeronauk, u 11 sati sastanak animatora za župni vjeronauk prvopričesnika, u 11 sati sastanak Novinarske sekcije, u 11:30 proba pjevanja "Anđeli sv. Ivana", u 11:30 sastanak djece čitača.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu i Mak-a. Pretplatnike molimo da na izlaznim vratima preuzmu svoje brojeve. Ostale potičemo da kupe i čitaju.

Ispovijed starih i bolesnih bit će 21. i 22. ožujka. Prijave traju do 17. 3. u župnom uredu.

Ove godine DUGA će se održavati: od 17. do 22. lipnja velika DUGA, a od 24. do 28. lipnja mala DUGA. Molimo animatore koji žele sudjelovati na ljetnim danima oratorija DUGA da se prijave u župni ured. Prijave za animatore otvorene su do Uskrsa.

Gospićko-senjska biskupija organizira 12. susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati 4. svibnja 2024. u Gospiću. Susret se organizira za mlade od 14 do 35 godina. Za susret se možete prijaviti u župnom uredu do 15. ožujka.

Na Veliki petak, 29. ožujka 2024., organizira se pobožnost Križnoga puta na Humu. Svaka župa predmolit će i nositi križ na dvije postaje. Molimo bar dvanaest muškaraca ili mladića da se prijave za nošenje križa i četvero čitača.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO