Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 34. NEDJELJE KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 34. NEDJELJE KROZ GODINU

Danas je 34. nedjelja vremena kroz godinu – nedjelja Krista Kralja. Sljedeća nedjelja je prva nedjelja došašća. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati. Te nedjelje u 11 sati na svečanoj svetoj misi članovi BIOS-a i OAZA-e obnovit će i dati svoja obećanja na godinu dana. Te nedjelje, kao i svake prve nedjelje u mjesecu, molit ćemo za naše obitelji. Neće biti pobožnosti Presv. oltarskom sakramentu nakon svete mise.

U ponedjeljak, tj. sutra crkvu čisti četvrta grupa.

Proba pjevanja za veliki župni zbor je srijedom nakon večernje svete mise, tj. u 18:30 sati.

U četvrtak, nakon pobožnosti Presv. oltarskom sakramentu, u 19 sati bit će biblijska večer za sve one koji žele produbiti svoje znanje o biblijskim tekstovima.

U subotu ministrantski sastanak u 9 sati, u 10 sati proba pjevanja VIS Gloria, u 10 sati sastanak BIOS-a radi nedjeljnih obećanja, u 11 sati sastanak animatora za župnu katehezu prvopričesnika, u 11:30 proba pjevanja "Anđeli sv. Ivana", u 11:30 sastanak djece čitača.

U subotu se održava treći susret Škole animatora. Počinjemo svetom misom u 18 sati.

Sutra nastavljamo s prikupljanjem donacija za našu božićnu akciju pomoći siromašnima naše župe. Ovaj ćemo tjedan skupljati tjesteninu i rižu. Vaše donacije možete donijeti u župu u radnom vremenu župnog ureda (od 9 do 12 i od 15 do 17 te nakon svetih misa). Potičemo sve župljane da sukladno svojim mogućnostima pomognu u božićnom darivanju onih koji nemaju osnovne uvjete za život.

  1. i 15. prosinca pohodit ćemo naše stare, bolesne i nemoćne župljane. Za ovaj ih pohod možete prijaviti do 10. prosinca u župnom uredu ili telefonski.

U petak je 1. prosinca. U 9 sati počinjemo primati predbilježbe svetih misa za siječanj i veljaču. I ovaj put apeliramo na razumijevanje, strpljivost i dostojanstvenost. Bar te ljudske vrijednosti pokazati. A zahvaljujemo svima koji svojim ponašanjem u takvim situacijama očituju ostvarenje kršćanskih vrijednosti i ideala.

Podjeljivanje sakramenta potvrde ili krizme u našoj župi bit će u subotu, 20. travnja 2024., u 11 sati. Prva sveta pričest bit će u nedjelju, 21. travnja 2024. u 11 sati.

U župnom uredu možete nabaviti kalendare jednolisne, dvanaestolisne, stolne i džepne te naljepnice za blagoslov obitelji.

Stigao je novi broj Maka. Još ima primjeraka Crkve na kamenu. Možete ih preuzeti na izlaznim vratima crkve.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO