Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 34. N. K. G. - KRIST KRALJ
ŽUPNE OBAVIJESTI 34. N. K. G. - KRIST KRALJ

Danas je Tridesetčetvrta nedjelja kroz godinu i nedjelja Krista Kralja. Sljedeća nedjelja je 1. nedjelja došašća. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak u 19 sati je čišćenje crkve. Čisti druga grupa.

U srijedu u 20 sati sastanak srednjoškolskog BIOS-a.

Molim đake 7., 8., 5. i 6. razreda da na web stranici pogledaju raspored moljenja krunice za ponedjeljak i utorak u ovom tjednu.

Molim sve vjeroučenike, članove karitativnih sekcija i ostale koji su zainteresirani da srijedom u 19 sati a subotom u 11 sati dođu pomoći u radionici u kojoj se pripremaju različiti predmeti za prodaju. Prilozi od te prodaje ići će za pomoć našeg biskupijskog Caritasa, župnog Caritasa, Pomozi mojoj nevjeri i Milosrdnom samaritancu. Isto tako, molim sve one koji su se prijavili u karitativnu sekciju da dođu subotom u 11 sati kako bismo mogli složiti i pripremit hranu koju ćemo pred Božić dijeliti potrebitima. Na papiru je puno prijavljenih u radu nažalost još odaziv nije u toj mjeri kao na papiru.

Započeli smo s akcijom Moje malo nekom znači mnogo. Ovaj tjedan ćemo prikupljati rižu i tjesteninu za potrebite. Potičemo sve župljane da sukladno mogućnostima sudjeluju u akciji.

Već ste primijetili da je izgradnja ispovjedaonica započela. Novac za ispovjedaonice je prikupljen. Budući da je već potrebita suma iskupljena višak novca ćemo upotrijebiti za daljnje radove. Plan je urediti dvoranu do božićne predstave, zamijeniti vrata na dvoranama i pomoći roditeljima prvopričesnika da se sašiju nove prvopričesničke haljine. Nastavljamo prikupljati novac za navedene radove: uređenje dvorane, zamijeniti vrata na dvoranama i prvopričesničke haljine. O svemu ćete biti informirani na vrijeme kako u Vjesniku tako i na našoj web stranici. Molimo da pomognete koliko možete kako bismo ovu našu župnu crkvu i prateće objekte učinili što ugodnijim za službu Božju i ostale župne aktivnosti. Svima vam zahvaljujemo na pomoći koju ste pružili.

Pokret Mi ViDiMo organizira klanjanje za mlade u župi sv. Tome Apostola na Bijelom Brijegu 24. 11. 2022. u 20 sati.

Župne aktivnosti prema ustaljenom rasporedu.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO