Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 33. NEDJELJE KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 33. NEDJELJE KROZ GODINU

Danas je 33. nedjelja vremena kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 34. nedjelja vremena kroz godinu – nedjelja Krista Kralja. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati. Te nedjelje u 11 sati na svečanoj svetoj misi bit će uvođenje 47 kandidata u ministrantsku službu.

U ponedjeljak, tj. sutra crkvu čisti treća grupa.

Proba pjevanja za veliki župni zbor je srijedom nakon večernje svete mise tj. u 18:30 sati.

U četvrtak, nakon pobožnosti Presv. oltarskom sakramentu, u 19 sati bit će biblijska večer za sve one koji žele produbiti svoje znanje o biblijskim tekstovima.

U četvrtak Biskupijski pokret mladih Mi ViDiMo organizira euharistijsko klanjanje za mlade u župi sv. Mateja. Početak je u 20 sati.

U duhovno-obrazovnom centru Emaus, Potoci, u organizaciji Caritasova Obiteljskoga Centra Mostar, 23. studenoga, s početkom u 17 sati održat će se duhovni susret za bračne parove na temu "Svjedočanstva vjere u braku". Voditelj susreta je don Tomislav Ljuban.

U subotu ministrantski sastanak u 9 sati, u 10 sati proba pjevanja VIS Gloria, u 10 sati sastanak animatora za župni vjeronauk, u 11 sati sastanak animatora za župnu katehezu prvopričesnika, u 11 sati sastanak Novinarske sekcije, u 11:30 proba pjevanja "Anđeli sv. Ivana", u 11:30 sastanak djece čitača.

Stigao je novi broj Maka. Možete ga preuzeti na izlaznim vratima crkve.

Sutra počinjemo s prikupljanjem donacija za našu božićnu akciju pomoći siromašnima naše župe. Ovaj ćemo tjedan skupljati higijenske potrepštine. Vaše donacije možete donijeti u župu u radnom vremenu župnog ureda (od 9 do 12 i od 15 do 17 te nakon svetih misa). Potičemo sve župljane da sukladno svojim mogućnostima pomognu u božićnom darivanju onih koji nemaju osnovne uvjete za život.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO