Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 33. N. K. G.
ŽUPNE OBAVIJESTI 33. N. K. G.

Danas je Tridesettreća nedjelja kroz godinu i prva nedjelja u mjesecu. Sljedeća nedjelja je 34. nedjelja kroz godinu – Nedjelja Krista Kralja. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak u 19 sati je čišćenje crkve. Čisti prva grupa.

U ponedjeljak nakon svete mise i krunice božanskoga milosrđa bit će sastanak članova Milosrdni samaritanac.

U utorak u 19 sati sastanak za roditelje prvopričesnika.

U srijedu u 19 sati kreativna radionica volontera karitativne sekcije i svih koji žele pripremiti rukotvorine za 3. nedjelju došašća kad je nedjelja Caritasa.

U srijedu u 20 sati sastanak članova BIOS-a, srednjoškolaca i studenata.

U sjećanje na žrtve i žrtvu Vukovara u sljedećem tjednu su dva događaja: 17. studenoga 2022., četvrtak, u 19 sati Poema o Vukovaru u našoj Katedrali; 18. studenoga 2022., petak, u 18 sati u župi sv. Mateja sveta misa za sve poginule, preminule i nestale branitelje. Nakon svete mise i mi ćemo se odavde uputiti u Vukovarsku ulicu na zajedničku molitvu u 19 sati.

U subotu u 11 sati kreativna radionica volontera karitativne sekcije i svih koji žele pripremiti rukotvorine za 3. nedjelju došašća kad je nedjelja Caritasa.

Ove i ostale aktivnosti prema ustaljenom rasporedu kojeg imate i u Vjesniku i na web-stranici župe.

Započinjemo s akcijom Moje malo nekom znači mnogo. Ovaj tjedan ćemo prikupljati brašno i palentu za potrebite. Potičemo sve župljane da sukladno mogućnostima sudjeluju u akciji.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti Franko Šego, sin Maria i Vesne r. Soldo, iz župe sv. Mateja i Anica Ljevak, kći Željka i Rade r. Semiz, iz naše župe. Njihovo će vjenčanje biti 18. studenog o. g. u našoj župi.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu i Maka. Pretplatnici i ostali možete svoj broj preuzeti ili kupiti kod ministranata na izlazima iz crkve.

Nastavljamo s prikupljanjem novca za ispovjedaonice. Učinite koliko možete. Zahvaljujemo.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO