Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 32. NEDJELJE KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 32. NEDJELJE KROZ GODINU

Danas je 32. nedjelja vremena kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 33. nedjelja vremena kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak, tj. sutra crkvu čisti druga grupa.

Sutra će se u 20 sati u vjeronaučnoj dvorani održati kateheza za odrasle. Ovu katehezu će imati naš don Zvonimir Rezo. Tema je naslovljena "Tko ti reče da si gol?". Potičemo odrasle i sve koji žele da dođu i poslušaju.

U srijedu, 15. studenoga 2023., u Biskupijskom centru (Nadbiskupa Čule b. b.) bit će predstavljanje knjige "Biskup Perić i međugorski fenomen. Služba poučavanja mons. Ratka Perića i međugorski fenomen" don Ivana Turudića. Svi su župljani srdačno pozvani. Tko želi, knjigu može kupiti u župnom uredu.

U četvrtak, nakon pobožnosti Presv. oltarskom sakramentu, u 19 sati bit će biblijska večer za sve one koji žele produbiti svoje znanje o biblijskim tekstovima.

U četvrtak, 16. studenoga 2023., u 20 sati, u katedralnoj dvorani biskupijski pokret mladih MiViDiMo organizira tribinu za mlade na temu "Nije sve tako crno". Predavač je vlč. Odilon Singbo.

U subotu ministrantski sastanak u 9 sati, u 10 sati proba pjevanja VIS Gloria, u 10 sati sastanak animatora za župni vjeronauk, u 11 sati sastanak animatora za župnu katehezu prvopričesnika, u 11:30 proba pjevanja "Anđeli sv. Ivana". Djeca čitači imaju sastanak u 11:30.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu. Pretplatnike molimo da preuzmu svoje brojeve a ostale potičemo da kupe i čitaju.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO