Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 31. N. K. G.
ŽUPNE OBAVIJESTI 31. N. K. G.

Danas je Tridesetprva nedjelja kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 32. nedjelja kroz godinu i prva nedjelja u mjesecu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak nema čišćenja crkve jer se tu večer u našoj župi organizira već tradicionalni Nightfever – večer otvorene crkve. Počinjemo sa svetom misom u 18 sati koju će predslaviti naš biskup Petar Palić, a nastavljamo s euharistijskim klanjanjem koje će trajati do 22 sati. Svi ste dobrodošli neovisno o godinama da se pomolite Bogu, koliko želite, te se ispovjedite, ako želite.

U utorak slavimo svetkovinu Svih Svetih, svete misu u našoj župi su u 7 i 18 sati.

U srijedu je Dušni dan, svetu misu na groblju Sutina slavit ćemo u 15 sati. U župnoj crkvi sveta misa je samo u 7 sati.

Raspored svetih misa na ostalim mostarskim grobljima: na Sve svete: 10 sati Smrčenjaci; 11 sati Masline; 12 sati Djevojačko groblje; 15 sati Orlac. Na Dušni dan: 10 sati groblje Kolenje-Ilići; 11 sati Šoinovac; 12 sati groblje "Gorica"-Cim; 15 sati Sutina i 15 sati Raštani. Ovaj raspored možete vidjeti i našoj župnoj web stranici.

U ponedjeljak i utorak neće biti vjeronauka.

U srijedu u 20 sati je audicija za božićnu predstavu. Pozivamo sve mlade koji vole glumiti da se odazovu.

U četvrtak je sastanak čitača u 19 sati.

U četvrtak duhovni pokret mladih naših biskupija MiViDiMo održava tribinu pod naslovom "Heroji ne plaču". Predavač će biti hrvatski branitelj Srećko Karić. Tribina će se održati u velikoj katedralnoj dvorani s početkom u 20 sati.

U petak je sastanak predmolitelja krunice u 19 sati.

U subotu je sastanak animatora za župni vjeronauk u 10 sati.

U subotu u 11 sati sastanak u vjeronaučnoj dvorani za sve koji žele biti volonteri župnog Caritasa, Milosrdnog Samaritanca i Pomozi mojoj nevjeri.

U subotu je drugi susret Škole animatora koji počinje sa svetom misom u 18 sati.

Poštovani župljani/ke potreba za ispovjedaonicama je očita. Ove drvene, koje su donirane župi, nisu pogodne niti da se renoviraju kako bi se stavile u funkciju. Imate iskustvo darovanih klupa. I u njih su, nažalost, još 2020. godine uložena određena sredstva i trud mladih ljudi koji su ih obnavljali. Ne mogu dobro poslužiti ni za sjesti. Odlučili smo se napraviti ispovjedaonice koje bi zadovoljile vaše potrebe kod sakramenta ispovijedi. Svjesni smo koliko su vremena teška ali vas molim da sudjelujete koliko možete kako bismo prikupili financije za izgradnju ispovjedaonica. Unaprijed vam zahvaljujemo.

U katedrali Marije Majke Crkve povodom obilježavanja svetkovine Svih Svetih, bit će slavljena Sveta Misa, 31. listopada 2022., u 11:00 sati za sve poginule, preminule i nestale branitelje i civile.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO