Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 30. N. K. G.
ŽUPNE OBAVIJESTI 30. N. K. G.

Danas je Trideseta nedjelja kroz godinu i Misijska nedjelja. Sljedeća nedjelja je 31. nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak u 19 sati je čišćenje crkve. Čisti druga grupa.

U srijedu u 20 sati sastanak svih članova srednjoškolskog i studentskog BIOS-a. Molim sve članove da dođu na sastanak zbog organizacije Nightfever-a, koji će se održati 31. listopada 2022.

U četvrtak neće biti sastanak čitača u 19 sati ili biblijska večer. U 19 sati će u našoj župi gostovati obiteljski savjetnici iz Caritasova Obiteljskog centra iz Mostara. Održat će predavanje naslovljeno "Izgaranje u obitelji". Potičemo, dođite i poslušajte.

U subotu je sastanak animatora za župni vjeronauk u 10 sati.

U subotu je sastanak Novinarske sekcije u 11 sati.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: David Ćavar, sin Danijela i Dijane r. Matijević, iz župe Marije Majke Crkve i Bianka Rajič, kći Miodraga i Pauline r. Cvitković, iz naše župe. Njihovo će vjenčanje biti 28. listopada o. g. u župi sv. Sv. Stjepana u Gabeli; te Boris Bevanda, sin Dražana i Branke r. Bazine iz naše župe i Danijela Stipić kći Jerka i Vesne r. Mikulić iz HKM Ludwisburg. Njihovo vjenčanje bit će 5. studenog o.g. u župi sv. Jure u Viru.

Prva pričest u našoj župi bit će 30. travnja 2023. godine u 11 sati.

Sakrament potvrde za naše krizmanike i krizmanice bit će 13. svibnja 2023. godine u 18 sati.

Stigao je novi broj MAK-a i Crkve na kamenu. Možete ih preuzeti na izlazima iz crkve kod ministranata.

Raspored misa po grobljima za Svi svete: 10 sati groblje Smrčenjaci; 11 sati Masline; 12 sati Djevojačko groblje; 15 sati Orlac. Na Dušni dan: 10 sati groblje Kolenje-Ilići; 11 sati Šoinovac; 12 sati groblje "Gorica"-Cim; 15 sati Sutina i 15 sati Raštani.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO