Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 3. USKRSNE NEDJELJE
ŽUPNE OBAVIJESTI 3. USKRSNE NEDJELJE

Danas je Treća uskrsna nedjelja. Sljedeća nedjelja je 4. uskrsna nedjelja ili Nedjelja dobroga pastira. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati. Te nedjelje je prva pričest u našoj župi u 11 sati. Molimo vjernike koji nisu rodbina ili prijatelji prvopričesničkih obitelji da dođu na mise u 7, 9 i 18 sati.

U ponedjeljak, tj. sutra crkvu čisti treća grupa.

U ponedjeljak nakon krunice božanskog milosrđa sastanak predmolitelja krunice.

U utorak nastavljamo s pobožnošću 13 utoraka sv. Anti u 17:30 sati.

U četvrtak u 20 sati u katedralnoj dvorani održava se tribina za mlade biskupijskog pokreta Mi ViDiMo pod naslovom "Zar je ljubav spala na to?". Predavač je don David Leskovar, a tema teologija tijela.

Četvrtak, petak i subotu u 17:30 je trodnevnica za prvopričesnike/ce i njihove roditelje. Za vrijeme trodnevnice roditelji će imati prigodu za svetu ispovijed. Ispovijed prvopričesnika bit će u subotu, 29. 4. 2023., u 9 sati za prvopričesnike/ce i njihove roditelj.

Ponedjeljkom u 20 sati je vjeronauk za krizmanike. Za prvopričesnike vjeronauk je u ovom tjednu u utorak, 25. 4. 2023., u 18:30 tj. iza večernje mise, te svaku večer iza trodnevnice tj. u 18:30, iza večernje mise. Za ostale razrede vjeronauk prema ustaljenom rasporedu kojeg imate na našoj web stranici u rasporedu misa.

U subotu nastavljamo s redovnim subotnjim aktivnostima prema ustaljenom rasporedu.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Marko Jurić, sin Stanka i Dijane r. Babić, iz župe Sv. Mateja, Rudnik i Danijela Novaković, kći Franje i Ane r. Pandža, iz naše župe. Njihovo vjenčanje će biti 30. travnja ove godine u našoj župi; Gabrijel Prusina, sin Ivana i Marije r. Raspudić, iz župe sv. Luke, Ilići i Josipa Bradarić, kći Marka i Ruže r. Cvitković, iz naše župe. Njihovo vjenčanje će biti 26. travnja ove godine u našoj župi; Josip Raše, sin Pere i Lilje r. Grbavac, iz župe Presv. Srca Isusova, Studenci i Ines Bevanda, kći Dragana i Vedrane r. Krtalić, iz naše župe. Njihovo vjenčanje će biti 1. 5. 2023. u našoj župi.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO