Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 3. NEDJELJE KROZ GODINU - NEDJELJA BOŽJE RIJEČI
ŽUPNE OBAVIJESTI 3. NEDJELJE KROZ GODINU - NEDJELJA BOŽJE RIJEČI

Danas je Treća nedjelja kroz godinu – nedjelja Božje Riječi. Sljedeća nedjelja je Četvrta nedjelja kroz godinu i svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

Vjeronauk prema ustaljenom rasporedu kojeg imate na web stranici i u Vjesniku za sve razrede osim za krizmanike koji će imati vjeronauk petkom u 20:00 sati. Molim sve vjeroučenike, a posebno krizmanike i prvopričesnike da budu redoviti na župnom vjeronauku.

U srijedu u 20 sati je pobožnost Presv. oltarskom sakramentu za BIOS, mlade i sve koji žele sudjelovati. Nakon toga je sastanak za BIOS.

Župna obiteljska zajednica OAZA Ljubavi poziva sve obitelji koje se žele uključiti da se jave župniku. Za sada cilj ove zajednice jest animiranje obiteljske pobožnosti Presv. oltarskom sakramentu svake prve nedjelje u mjesecu kad obitelji mole za obitelji. Pozivamo sve obitelji, a na poseban način potičemo sve one bračne drugove koji su u tom mjesecu sklopili sakrament ženidbe da dođu na misu u 11 sati i ostanu na pobožnosti Presv. oltarskom sakramentu.

Veliki župni zbor poziva, a posebno potičemo muškarce, da se uključe u pjevanje i rad Velikog župnog zbora. Želja nam je gajiti liturgijsko pjevanje.

Potičemo i mlade koji znaju svirati bilo koji instrument da se jave u župni ured kako bismo osvježili djelovanje i nastavili rad različitih zborova i skupina naše župe.

Sljedeći četvrtak, 27. siječnja 2022. godine, u 20 sati je tribina za mlade naslovljena Anđeli i Demoni koju organizira Biskupijski pokret mladih MiViDimo. Pozivam sve mlade da pođu i poslušaju.

Subotom aktivnosti prema rasporedu kojeg imate u Vjesniku.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu i Mak. Pretplatnike molim da preuzmu svoj primjerak a ostale potičem ili da se pretplate ili da kupe novi broj Crkve na kamenu i Maka.

U ponedjeljak čišćenje župne crkve u 19 sati.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO