Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 3. NEDJELJE DOŠAŠĆA
ŽUPNE OBAVIJESTI 3. NEDJELJE DOŠAŠĆA

Danas je Treća nedjelja došašća – Nedjelja Gaudete, Radujte se – nedjelja Caritasa. Sljedeća nedjelja je 4. nedjelja došašća. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

Nakon svetih misa možete svojim dobrovoljnim prilogom za kolače, kupovinom pšenice i rukotvorina pomoći naš biskupijski i župni Caritas, te karitativne sekcije Pomozi mojoj nevjeri i Milosrdni samaritanac.

U ponedjeljak u 19 sati je čišćenje crkve. Čisti druga grupa.

U četvrtak u našoj župi u 20 sati bit će drugo predavanje o Božjim zapovijedima. To predavanje naslovljeno "Ja sam" obrađuje temu druge Božje zapovijedi. Predavač je naš đakon don Zvonimir Rezo. Potičemo: dođite i poslušajte.

U petak, 16. prosinca 2022., pod misom u 18 sati bit će u našu crkvu uneseno "Betlehemsko svijetlo". Pozivamo djecu iz naše župe da dođu na tu večernju misu.

U subotu, 17. prosinca 2022., u 9 sati ispovijed školske djece u našoj župi.

U subotu, 17. prosinca 2022., molim sve članove karitativnih sekcija i sve koji žele pomoći da se priključe nakon ispovijedi u 9 sati kako bismo potrebitima podijelili pakte ljubavi. Posebno molim djecu i mlade da dođu. U 11 sati bit će sastanak novinarske sekcije. Ostale aktivnosti prema rasporedu.

Nastavljamo akcijom Moje malo nekom znači mnogo. Ovaj tjedan ćemo prikupljati ulje i mlijeko za potrebite. Potičemo sve župljane da sukladno mogućnostima sudjeluju.

U župnom uredu možete nabaviti svijeće, jednolisne kalendare i naljepnice.

Župne aktivnosti prema ustaljenom rasporedu.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO