Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 3. KORIZMENE NEDJELJE
ŽUPNE OBAVIJESTI 3. KORIZMENE NEDJELJE

Danas je Treća korizmena nedjelja. Sljedeća nedjelja je Četvrta korizmena - Sredoposna. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U srijedu, 23. 3. 2022., u 20 sati bit će duhovna obnova za članove svih župnih zajednica. Pobožnost Presv. oltarskom sakramentu za BIOS, mlade, članove svih župnih zajednica i sve koji žele sudjelovati bit će u 20:30 sati.

U četvrtak, 24. 3. 2022., u 20 sati u katedralnoj dvorani bit će tribina za mlade naslovljena "Pustinja". Predavač don Dubravko Turalija.

U petak je pobožnost Križnoga puta u 17:30 sati. Pobožnost Križnoga puta trebali bi predmoliti ministranti.

U petak je svetkovina Navještenje Gospodinovo – Blagovijest. Svete mise su ovdje u 7 i 18 sati.

Ispovijed starih, bolesnih i nemoćnih bit će prema sljedećem rasporedu: u četvrtak od 9 sati ulice Ante Starčevića, Splitska i Mile Budaka; petak od 9 sati: Kralja Zvonimira, Kralja Tomislava, Stjepana Radića. Zalik će se obići u subotu od 9 sati.

Vjeronauk prema ustaljenom rasporedu.

Subotom aktivnosti prema rasporedu kojeg imate u Vjesniku.

Molimo roditelje prvopričesnika da nam dostave potvrde o krštenju za djecu koja nisu krštena u ovoj župi. Do sada za svoju djecu potvrde o krštenju nije donijelo 23 roditelja. Ti podaci su nam potrebni kako bi mogli uredno voditi dokumentaciju koja će sutra vašoj djeci trebati. Ukoliko ih ne donesete ovaj župni ured ne odgovara za podatke koji nedostaju kad vam budu trebali.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu i Maka. Pretplatnike molim da preuzmu svoj primjerak a ostale potičem ili da se pretplate ili da kupe novi broj Crkve na kamenu i Maka.

U ponedjeljak čišćenje župne crkve u 19 sati.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO