Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 29. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 29. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU

Danas je 29. nedjelja vremena kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 30. nedjelja vremena kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati. Na svetoj misi u 11 sati pjevat će "Schola Floriana" iz Sankt Floriana (Austrija).

U ponedjeljak, tj. sutra crkvu čisti treća grupa.

Proba pjevanja za veliki župni zbor je srijedom nakon večernje svete mise tj. u 18:30 sati.

U srijedu u 20 sati BIOS ima sastanak u vezi organizacije ovogodišnjeg Nightfevera.

U četvrtak, nakon pobožnosti Presv. oltarskom sakramentu, u 19 sati bit će biblijska večer za sve one koji žele produbiti svoje znanje o biblijskim tekstovima.

U subotu ministrantski sastanak u 9 sati, u 10 sati proba pjevanja VIS Gloria, u 10 sati sastanak animatora za župni vjeronauk, u 11 sati sastanak animatora za župnu katehezu prvopričesnika, u 11 sati sastanak Novinarske sekcije, u 11:30 proba pjevanja "Anđeli sv. Ivana". Djeca čitači imaju sastanak u 11:30.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Josip Lasić, sin Maria i Ružice r. Lasić, iz župe sv. Mateja, Rudnik, i Ana Selak, kći Vladimira i Slobodanke r. Krištić, iz ove župe. Njihovo će vjenčanje biti 27. listopada o. g. u župi sv. Mateja na Rudniku.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu i Maka. Pretplatnike molimo da preuzmu svoje brojeve, a ostali ih mogu kupiti na izlaznim vratima naše crkve.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO