Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 29. N. K. G.
ŽUPNE OBAVIJESTI 29. N. K. G.

Danas je Dvadesetdeveta nedjelja kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 30. nedjelja kroz godinu i Misijska nedjelja. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

Iduće nedjelje milostinja je namijenjena za misije.

U ponedjeljak u 19 sati je čišćenje crkve. Prva grupa.

U utorak, 18. listopada, je sveti Luka evanđelist. Zaštitnik je župe Ilići. Svečana sveta misa slavit će se u 18 sati. Predvodit će je naš mjesni biskup Petar. Preporučamo da se pođe u Iliće na misu i stavi pod zagovor sv. Luke.

U srijedu nakon večernje mise, u 18:30, proba pjevanja velikog župnog zbora.

U srijedu u 20 sati sastanak svih članova srednjoškolskog i studentskog BIOS-a. Molim sve članove da dođu na sastanak zbog organizacije Nightfever-a, koji će se održati 31. listopada 2022.

Srijedom župni ured neće raditi sa strankama. Za sve žurne potrebe možete nazvati dežurnog svećenika na mobitel čiji se broj nalazi na web stranici, Vjesniku i ulaznim vratima u atriju.

U četvrtak je sastanak čitača u 19 sati.

U četvrtak 20. 10. 2022. u 20 sati tribina Biskupijskog pokreta mladih Mi ViDiMo. Održat će se u Katedralnoj dvorani. Predavač je mons. Petar Palić. Tema: biti moralan.

U subotu u 11 sati u našoj Katedrali bit će đakonsko ređenje našeg bogoslova Zvonimira Reze. On je na praktikumu u našoj župi. Tako ste i vi od mjesnog biskupa Petra zamoljeni da u Župni ured ili Biskupijski ordinarijat javite ukoliko znadete za neku zapreku đakonskom ređenju bogoslova Zvonimira Reze. U savjesti ste to dužni učiniti.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO