Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 28. NEDJELJE KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 28. NEDJELJE KROZ GODINU

Danas je 28. nedjelja vremena kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 29. nedjelja vremena kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak, tj. sutra crkvu čisti druga grupa.

Misa za početak akademske godine bit će u ponedjeljak, 16. 10. 2023., u 12 sati u našoj katedrali Mariji Majci Crkve.

U četvrtak, 19. listopada o. g., u 20 sati u katedralnoj dvorani bit će tribina za mlade koju organizira biskupijski pokret Mi ViDiMo. Predavač je naš biskup, mons. Petar Palić.

Proba pjevanja za veliki župni zbor je srijedom nakon večernje svete mise tj. u 18:30 sati.

U četvrtak, nakon pobožnosti Presv. oltarskom sakramentu, u 19 sati bit će biblijska večer za sve one koji žele produbiti svoje znanje o biblijskim tekstovima.

Sakrament svetog Reda đakonata primit će bogoslov Antonio Zirdum iz ove župe i bogoslov Mato Puljić na praktikumu u ovoj župi. Stoga sam dužan tražiti mišljenje Božjega naroda i ukoliko netko zna za kakvu ozbiljnu smetnju za ređenje dužan je o tome obavijestiti Župni ured ili Biskupski Ordinarijat.

U subotu, 21. listopada o. g., u 11 sati bit će ređenje bogoslova Antonia Zirduma rodom iz ove župe i bogoslova Mate Puljića koji je na praktikumu u našoj župi. Potičemo sve župljane da na taj dan pođu u katedralu i molitvom prate ređenike.

U subotu se otkazuju sve župne aktivnosti zbog đakonskog ređenja.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Igor Bašić, sin pok. Branka i Dijane r. Ivanković, iz ove župe, i Marta Magdalena Dominiković, kći Jose i Kate r. Župarić, iz župe Sv. Mihovila Arkanđela, Kopanice. Njihovo će vjenčanje biti 21. listopada o. g. u župi Sv. Mihovila Arkanđela, Kopanice.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu i Maka. Pretplatnike molimo da preuzmu svoje brojeve a ostali mogu kupiti na izlaznim vratima naše crkve.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO