Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 27. N. K. G.
ŽUPNE OBAVIJESTI 27. N. K. G.

Danas je Dvadesetsedma nedjelja kroz godinu i prva nedjelja u mjesecu. Sljedeća nedjelja je 28. nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak u 19 sati je čišćenje crkve. Čisti druga grupa.

U srijedu nakon večernje mise, u 18:30, proba pjevanja velikog župnog zbora.

U srijedu u 20 sati je sastanak BIOS-a za studente i radničku mladež.

U četvrtak u 19 sati jest sastanak čitača.

U subotu, 1. listopada počeli smo primati mise za 11. i 12. mjesec. Ako ih želite naručite u tom razdoblju, učinite to što prije. Molimo Vas za dostojanstvo u tim situacijama, da ne budemo svjedoci svađanja ili čak psovanja, ne bi, nažalost, bio prvi put.

U subotu je sastanak animatora za župni vjeronauk u 10 sati.

U subotu je sastanak Novinarske sekcije u 11 sati.

U subotu započinje škola animatora s večernjom svetom misom u 18 sati. Upisnice se može preuzeti u župnom uredu. Potičem sve srednjoškolce i mlade da se uključe kako bismo što bolje organizirali ljetne dane DUGA-e 2023. godine.

Jučer, 1. listopada, započeli smo listopadsku pobožnost. Svaki dan predmolit će krunicu djeca od 5. razreda do krizmanika, BIOS-ovci i redoviti predmolitelji. Utecimo se pomoći Blažene Djevice Marije.

Da ponovimo rečeno od prošle nedjelje, ako netko kojim slučajem nije bio prisutan: u našoj župi Prva sveta pričest je 30. travnja, tj. na 4. uskrsnu nedjelju – Nedjelju Dobrog Pastira.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Leon Martinović, sin Vinka i Mirjane r. Jakovljević, iz župe Marije Majke Crkve - Katedrala, Mostar i Ana Vidić, kći Petra i Marije r. Šafradin, iz ove župe. Njihovo će vjenčanje biti 7. listopada o. g. u našoj župi.

Tko se još nije uključio na župni vjeronauk, neka se uključi. Raspored vjeronauka možete pronaći u Vjesniku i na web stranici naše župe. Napravili smo jednu izmjenu kod rasporeda prvopričesnika. Budući da u jednoj smjeni dolazi gotovo devedeset posto djece, morali smo ih podijeliti u dvije grupe. Jedna će grupa nastaviti dolaziti u prvotnom terminu (ponedjeljkom u 10 ili 16 sati), dok će druga grupa dolaziti utorkom u 9 ili 15 sati. Popis imena po grupama možete pronaći na sporednom ulazu u crkvu te na našoj web stranici.

Molimo sve koji žele da se prijave na tečaj bubnjeva u župnom uredu.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO