Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 25. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 25. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU

Danas je 25. nedjelja vremena kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 26. nedjelja vremena kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak, tj. sutra crkvu čisti treća grupa.

Župni vjeronauk počeo je prošli tjedan po rasporedu kojega možete pronaći u Župnom vjesniku i na našoj web stranici. Molimo upisnice predati najkasnije do 30. rujna 2023. Nakon toga neće biti moguć naknadni upis. Župni vjeronauk obavezan je za sve razrede osnovne škole te za prvi razred srednje škole.

Stigao je novi broj Mak-a. Ovogodišnja pretplata za Mak je 46,- KM.

Proba pjevanja za veliki župni zbor je srijedom nakon večernje svete mise tj. u 18:30 sati. Molimo sve zainteresirane za liturgijsko pjevanje da se uključe u župni zbor.

U četvrtak, nakon pobožnosti Presv. oltarskom sakramentu, u 19 sati bit će sastanak čitača. Molimo sve čitače, posebno odrasle, da dođu na sastanak.

U subotu ministrantski sastanak u 9 sati, u 10 sati proba pjevanja VIS Gloria, u 10 sati sastanak animatora, a u 11:30 proba pjevanja "Anđeli sv. Ivana". Djeca čitači imaju sastanak u 11:30. Potičemo djecu da se uključe u župne aktivnosti na koje se mogu prijaviti na upisnici za vjeronauk.

U nedjelju, 1. listopada počinje Listopadska pobožnost Blaženoj Djevici Mariji. Kao i dosad, molit ćemo krunicu svaki dan u 17:30, a u nju će se i uključiti i naši vjeroučenici. Potičemo sve župljane da kroz ovaj mjesec nastoje doći i na krunicu da bi primili brojne Gospine milosti.

U ponedjeljak, 2. listopada, od 9 sati primat ćemo predbilježbe misa za studeni i prosinac. Iz očitih razloga to ne možemo učiniti u nedjelju, 1. listopada.

Duhovni susret za bračne parove održat će se 27. 9. 2023. godine s početkom u 17 sati u Duhovno-obrazovnom Centru Emaus u Potocima. Fra Velimir Bagavac imat će duhovni nagovor na temu "Brak i obitelj pred izazovima". Zainteresirani bračni parovi mogu potvrditi dolazak putem telefona ili e-maila koje možete uzeti u župnom uredu ili vidjeti na našoj web stranici.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Hrvoje Ljubić, sin Zorana i Antonije r. Jukić, iz župe sv. Marka, Cim, i Barbara Penavić, kći Ivana i Nevenke r. Crnjac, iz naše župe. Njihovo će vjenčanje biti 30. rujna o. g. u našoj župi; Miron Ćuže, sin Ante i Anke r. Jurić, iz župe sv. Mateja, Mostar, i Andrea Ćorić, kći Tonće i Nediljke r. Milas, iz naše župe. Njihovo će vjenčanje biti 30. rujna o. g. u župi Uznesenja BDM, Goranci.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO