Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 25. N. K. G.
ŽUPNE OBAVIJESTI 25. N. K. G.

Danas je Dvadesetpeta nedjelja kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 26. nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak, 19. rujna, sastanak čitača u 19 sati.

U srijedu, 14. rujna, u 19 sati proba pjevanja velikog župnog zbora. Zamolio bih sve vas koji možete i želite da se priključite velikom župnom zboru te da ono što je dobro učinimo boljim.

Vjeronaučna godina trebala bi započeti 19. rujna. Raspored vjeronauka je sljedeći: ponedjeljkom u 9 i 15 sati 1., 2. te 5. i 6. razred; u 10 i 16 sati 3. razred i prvopričesnici; utorkom u 9 i 15 sati 7. i 8. razred; u 10 i 16 sati 9. razred i krizmanici (prvi srednje). Raspored vjeronauka imate u Vjesniku i na našoj web stranici.

Na crkvenim izlazima kod ministranata možete uzeti Crkvu na kamenu. Stigao je novi broj Mak-a. Tko se želi pretplatiti može to učiniti u župnom uredu.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Josip Alilović, sin Veselka i Marije r. Cvitković, iz ove župe i Martina Šapina, kći Josipa i Ljiljane r. Ivoš, iz  ove župe. Njihovo će vjenčanje biti 25. rujna o. g. u župi sv. Mateja, Mostar; Denis Kisić, sin Zdravke Kisić, iz župe Marije Majke Crkve - Katedrala, Mostar i Marija Ostojić, kći Zorana i Zorice r. Žanić, iz ove župe. Njihovo će vjenčanje biti 23. rujna o. g. u župi sv. Petra i Pavla, Mostar.

Nama susjedna župa sv. Mateja Apostola i Evanđeliste, Rudnik, slavi svoga zaštitnika. Proslavu patrona i obljetnicu posvete župne crkve započet će trodnevnicom 18. rujna i završiti 20. rujna. Na sam dan zaštitnika župe u srijedu, 21. rujna, svečana sveta misa bit će u 18 sati. Potičem sve župljane da pođu na trodnevnicu svaku večer u 18 sati te na svečanu misu ma sam dan zaštitnika župe.

U ponedjeljak u 19 sati je čišćenje crkve. Čisti druga grupa. Članovi grupâ su imenovani na oglasnoj ploči kod ulaza u veliku sakristiju.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO