Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 24. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 24. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU

Danas je 24. nedjelja vremena kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 25. nedjelja vremena kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak, tj. sutra crkvu čisti druga grupa.

Župni vjeronauk počinje sutra po rasporedu kojega možete pronaći u Župnom vjesniku i na našoj web stranici. Molimo upisnice predati najkasnije do 30. rujna 2023. Nakon toga neće biti moguć naknadni upis. Naknadni upis neće biti moguć za one koji se pripremaju za sakramente svete pričesti i potvrde/krizme. Župni vjeronauk obavezan je za sve razrede osnovne škole te za prvi razred srednje škole.

Stigao je novi broj Mak-a. Ovogodišnja pretplata za Mak je 46,- KM.

U subotu ministrantski sastanak u 9 sati, u 10 sati proba pjevanja VIS Gloria, u 10 sati sastanak animatora, u 11 sati sastanak novinarske a u 11:30 proba pjevanja "Anđeli sv. Ivana". Djeca čitači imaju sastanak u 11:30. Potičemo djecu da se uključe u župne aktivnosti na koje se mogu prijaviti na upisnici za vjeronauk.

Proba pjevanja za veliki župni zbor je srijedom nakon večernje svete mise tj. u 18:30 sati. Molimo sve zainteresirane za liturgijsko pjevanje da se uključe u župni zbor.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Tomislav Andačić, sin Željka i Milice r. Dugandžić, iz župe Krista Kralja Čitluk, i Nikolina Ramljak, kći Zdravka i Ruže r. Marčić, iz naše župe. Njihovo će vjenčanje biti 23. rujna o. g. u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru; Pero Brkić, sin pok. Jure i Danijele r. Kulaš, iz naše župe, i Marija Rezić, kći Miroslava i Elizabete r. Grabovac, iz župe sv. Petra i Pavla, Mostar. Njihovo će vjenčanje biti 24. rujna o. g. u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru; Filip Knezović, sin Ivana i Jagode r. Kvesić, iz ove župe, i Matea Arapović, kći Davora i Mire r. Zovko, iz župe Marije Majke Crkve i Kraljice neba – Katedrala. Njihovo će vjenčanje biti 22. rujna o. g. u mostarskoj Katedrali; Antonio Džidić, sin Ivice i Mirjane r. Soldo, iz župe sv. Marka, Cim i Anđela Jerković, kći Mire i Ankice r. Aždajić, iz župe sv. Jakova, Međugorje. Njihovo vjenčanje će biti 23. rujna o. g. u župi sv. Jakova u Međugorju.

Nama susjedna župa Sv. Mateja na Rudniku slavi patrona i obljetnicu posvete crkve 21. rujna 2023. Od 18. do 20. rujna 2023. pripremat će se trodnevnicom s početkom u 17:30 sati i svetom misom u 18 sati. Svečanu svetu misu 21. rujna 2023. u 18 sati predvodi će naš biskup Petar Palić.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO