Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 23. N. K. G.
ŽUPNE OBAVIJESTI 23. N. K. G.

Danas je Dvadesettreća nedjelja kroz godinu i prva nedjelja u mjesecu. Sljedeća nedjelja je 24. nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak, 5. rujna, sastanak sa čitačima. Molimo sve da dođu u 19 sati.

U srijedu, 7. rujna 2022., sastanak BIOS-a studenata i radničke mladeži do 30 godina. Molim da svi dođu u 20 sati.

U četvrtak, 8. rujna 2022., u 19 sati proba pjevanja za veliki župni zbor. Molimo sve koji mogu i žele da se priključe župnom zboru.

U četvrtak, 8. rujna 2022., slavi se rođenje Blažene Djevice Marije ili Mala Gospa. Svete mise su u 7 i 18 sati.

U subotu, 10. rujna 2022., u 9 sati ministrantski sastanka, u 10 sati proba pjevanja za VIS "Gloria", u 11:30 sati proba pjevanja za mali župni zbor "Anđeli sv. Ivana".

Na crkvenim izlazima kod ministranata možete uzeti Crkvu na kamenu.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Marin Jurić, sin Darke i Mladenke r. Marčinko, iz ove župe i Anita Pandža, kći Slavka i Ljiljane r. Rajič, iz župe sv. Mateja, Mostar. Njihovo će vjenčanje biti 10. rujna o. g. u župi sv. Mateja Apostola i Evanđelista, Mostar; Ivan Vrljić, sin Zvonke i Jelenke r. Zeljko, iz župe Cim i Danijela Križanac, kći Mladena i Nevenke r. Mihalj, iz ove župe. Njihovo će vjenčanje biti 10. rujna o. g. u župi sv. Petra i Pavla, Mostar; Ivan Rajič, sin Nikole i Lucije r. Golemac, iz župe sv. Petra i Pavla, Mostar i Marija Jozić, kći Domina i Ivone r. Buzuk iz ove župe. Njihovo će vjenčanje biti 10. rujna u ovoj župi.

U ponedjeljak u 19 sati je čišćenje crkve. Čisti prva grupa. Članovi grupâ su imenovani na oglasnoj ploči kod ulaza u veliku sakristiju. Bilo bi dobro da crkvu održavaju župljani. Stoga molim sve one koji mogu ponedjeljkom od 19 sati izdvojiti vrijeme da dođu pomoći u čišćenju župne crkve. Istina, teško je stvoriti navike pa i naviku da je ova crkva naša crkva.

Uskoro započinje vjeronaučna godina. Upisnice možete preuzeti u župnom uredu. Molimo da ih popunjene vratite čim prije.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO