Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 22. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 22. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU

Danas je 22. nedjelja vremena kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 23. nedjelja vremena kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak, tj. sutra crkvu čisti četvrta grupa.

Na izlaznim vratima crkve možete preuzeti upisnice za župni vjeronauk koji počinje 18. 9., tj. trećeg tjedna škole. Župni vjeronauk obavezan je za sve razrede osnovne škole te za prvi razred srednje škole. Priprava za sakrament prve pričesti i potvrde traje dvije godine, a ne godinu dana. Stoga, trećaši i devetaši su u daljnjoj pripremi za tako važne sakramente u vjerničkom životu. Molimo roditelje da o tome vode računa. Raspored vjeronauka možete pronaći u Župnom vjesniku te na našoj web stranici.

S početkom školske godine počinje i većina naših župnih aktivnosti za djecu. U subotu u 9 sati ministranti imaju svoj prvi ovogodišnji sastanak, u 10 sati proba pjevanja VIS Gloria, a u 11:30 proba pjevanja "Anđeli sv. Ivana". Djeca čitači imaju sastanak u 11:30. Potičemo djecu da se uključe u župne aktivnosti na koje se mogu prijaviti na upisnici za vjeronauk.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Ivo Mikulić, sin Stjepana i Karoline r. Ravlić, iz naše župe, i Tea Rebac, kći Ljubomira i Nermine r. Pečenković, iz župe sv. Petra i Pavla, Mostar. Njihovo će vjenčanje biti 10. rujna o. g. u župi sv. Petra i Pavla.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO