Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 21. N. K. G.
ŽUPNE OBAVIJESTI 21. N. K. G.

Danas je Dvadesetprva nedjelja kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 22. nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 19 sati.

Danas se opraštamo od župnog vikara don Antonia Krešića. Prema odredbi našeg mjesnog biskupa Petra Palić, što vam je već svima poznato, već od sutra svoje svećeničko djelovanje nastavit će u župi sv. Mateja Apostola i Evanđelista na Rudniku. Od srca mu zahvaljujemo na svemu što je učinio u ovoj našoj župi. Molimo Gospodina da ga učvrsti u vjeri, nadi i ljubavi. Talente koje mu je Gospodin dao neka stavi u službu vjernika koji su mu povjereni u župi sv. Mateja na Rudniku za spasenje njihovih duša. Već u ovom tjednu, a u sljedeću nedjelju će biti predstavljeni župnoj zajednici, započet će svoje djelovanje don Ivan Aničić i bogoslov Zvonimir Rezo. Želimo im dobrodošlicu i da njihovo djelovanje bude spasonosno u našoj župnoj zajednici.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu. Na crkvenim izlazima kod ministranata možete uzeti novi broj. U ponedjeljak u 20 sati je čišćenje crkve. Čisti druga grupa. Članovi grupâ su imenovani na oglasnoj ploči kod ulaza u veliku sakristiju.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO