Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 2. NEDJELJE KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 2. NEDJELJE KROZ GODINU

Danas je Druga nedjelja kroz godinu. Sljedeća nedjelja je Treća nedjelja kroz godinu i svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

Vjeronauk prema ustaljenom rasporedu: ponedjeljkom u 9 i 15 sati 1. i 2. razred; u 10 i 16 sati 3. razred; utorkom u 9 i 15 sati prvopričesnici, a u 10 i 16 sati 5. i 6. razred; četvrtkom u 9 i 15 sati 7. i 8. razred, a u 10 i 16 sati 9. razred; petkom u 9, 15 i 20 sati krizmanici. Roditelje molim da odgovorno postupaju te djecu šalju na vjeronauk a posebno vjeronauk za pripravu za sakramente Potvrde i Prve pričesti. Hvala svim vjeroučenicima, posebno krizmanicima i prvopričesnicima te njihovim roditeljima koji su odgovorni i savjesni.

Župna obiteljska zajednica OAZA Ljubavi poziva sve obitelji koje se žele uključiti da se jave župniku. Za sada cilj ove zajednice jest animiranje obiteljske pobožnosti Presv. oltarskom sakramentu svake prve nedjelje u mjesecu kad obitelji mole za obitelji.

Veliki župni zbor poziva, a posebno potičemo muškarce, da se uključe u pjevanje i rad Velikog župnog zbora. Želja nam je gajiti liturgijsko pjevanje.

Potičemo i mlade koji znaju svirati bilo koji instrument da se jave u župni ured kako bismo osvježili djelovanje i nastavili rad različitih zborova i skupina naše župe.

Subotom aktivnosti prema rasporedu kojeg imate u Vjesniku.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu i Mak. Pretplatnike molim da preuzmu svoj primjerak a ostale potičem ili da se pretplate ili da kupe novi broj Crkve na kamenu i Maka.

Zahvaljujem svima koji su pomogli oko prijevoza i prenošenja klupa u crkvu. Klupe su takve kakve jesu. One su dar i bilo je potrebno obnoviti ih za što uložena određena sredstva kako bi bila prihvatljiva i korisna bar za sadašnje prilike. Nadamo se da će poslužiti svrsi.

U utorak, 18. siječnja, započinje molitvena osmina za jedinstvo kršćana.

U petak iza večernje svete mise čišćenje župne crkve.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO