Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 2. NEDJELJE DOŠAŠĆA
ŽUPNE OBAVIJESTI 2. NEDJELJE DOŠAŠĆA

Danas je Druga nedjelja došašća. Sljedeća nedjelja je Treća nedjelja došašća – nedjelja Caritasa. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati. Milostinja te nedjelje namijenjena je našem biskupijskom Caritasu. Osim toga u našoj župi se tradicionalno organizira prodaja kolača u treću nedjelju došašća nakon svih misa. Molimo domaćice da pripreme kolače i dostave ih u subotu od 18:30 do 20 sati u vjeronaučnu dvoranu. Članovi BIOS-a će ih preuzeti i u nedjelju prodavati. Nakon svetih misa tradicionalno na tu treću nedjelju došašća članovi "Milosrdnog samaritanca" prigodno će ponuditi čaj nakon svetih misa za dobrovoljni prilog.

Zornice su radnim danom i subotom u 6 sati.

U ponedjeljak, tj. sutra crkvu čisti druga grupa. Zahvaljujemo župljankama i župljanima koji su redoviti u čišćenju crkve. Ostale potičemo da se uključe i učine tu gestu ljubavi prema svojoj župnoj zajednici.

U ponedjeljak je kateheza za odrasle i sve koji žele sudjelovati. Tema je "Riječ tijelom postade". Predavač je naš don Mato Puljić.

Proba pjevanja za veliki župni zbor je srijedom nakon večernje svete mise, tj. u 18:30 sati.

U srijedu u 20 sati don Zvonimir održava drugo predavanje za mlade naslovljeno: "Primi pečat dara, a ne kuvertu para". Tema je sakrament krizme.

U četvrtak, nakon pobožnosti Presv. oltarskom sakramentu, u 19 sati bit će biblijska večer za sve one koji žele produbiti svoje znanje o biblijskim tekstovima.

Ispovijed starih, bolesnih i nemoćnih biti će u četvrtak i petak prema rasporedu kojeg imate u Vjesniku i na našoj web stranici.

U subotu ispovijed za djecu u 9 sati, ministrantski sastanak u 9:30 sati, u 10 sati proba pjevanja VIS Gloria, u 11:30 proba pjevanja "Anđeli sv. Ivana".

Podjeljivanje sakramenta potvrde ili krizme u našoj župi bit će u subotu, 20. travnja 2024., u 11 sati. Prva sveta pričest bit će u nedjelju, 21. travnja 2024. u 11 sati.

U župnom uredu možete nabaviti kalendare jednolisne, dvanaestolisne, stolne i džepne te naljepnice za blagoslov obitelji.

Na izlazima iz crkve možete preuzeti novi broj mjesečnika Crkva na kamenu i naš župni Vjesnik sa svim rasporedima za sljedeća dva tjedna. Ispovijed starih, bolesni i nemoćnih biti će u četvrtak, 14. 12., i petak, 15. 12., od 9 do 12 sati prema rasporedu kojeg imate u Vjesniku.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO