Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 17. NEDJELJE KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 17. NEDJELJE KROZ GODINU

Danas je 17. nedjelja vremena kroz godinu. Sljedeća je nedjelja Preobraženja Gospodinova. Svete mise su u 7, 9, 11 i 19 sati.

U ponedjeljak crkvu čisti treća grupa.

U utorak, 1. kolovoza, od 9 sati započinjemo zaprimati predbilježbe svetih misa za rujan i listopad. To se može učiniti u radnom vremenu tj. od 9 do 12 sati i nakon večernje svete mise i ne samo taj dan, 1. kolovoza, nego u sve dane dok ima slobodnih termina.

Zamolio bih da kroz ovaj tjedan do subote, tj. 5. kolovoza, prijavite stare, bolesne i nemoćne kako bi ih mogli posjetiti radi ispovijedi i pričesti uoči Gospojine. Prijavu možete učiniti dolaskom u ured ili na župni mobitel. Broj mobitela imate u Vjesniku i na web stranici župe.

U katedralnoj župi Marije Majke Crkve 6. kolovoza s početkom u 20 sati na katedralnom trgu bit će devetnica pred zapovijedanu svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije dušom i tijelom u nebo – Velika Gospa i nakon pobožnosti slavit će se sveta misa. Za vrijeme pobožnosti bit će mogućnost ispovijedi. U našoj župi neće biti devetnice upravo iz gore navedenoga razloga. Bit će krunica u 18 i 30 i sveta misa. Potičemo sve vjernike da pođu na devetnicu Velikoj Gospi u našu katedralu koja je u gradu jedina crkva posvećena Djevici Mariji.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO