Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 17. N. K. G.
ŽUPNE OBAVIJESTI 17. N. K. G.

Danas je Sedamnaesta nedjelja kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 18. nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 19 sati.

Sutra, 25. srpnja 2022., u 8:30 započinje Mala DUGA za djecu od 3. do 5. razreda.

Stigao je srpanjski broj Crkve na kamenu. Na crkvenim izlazima kod ministranata možete uzeti novi broj.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Franjo Drmać, sin Zdenka i Suzane r. Cvitanović, iz župe sv. Petra i Pavla, Mostar i Irena Krešić, kći Tomislava i Vesne r. Pervan, iz ove župe. Njihovo vjenčanje će biti 29. srpnja o. g. u ovoj župi.

Molimo vas da u župnom uredu kroz ovaj tjedan prijavite stare, bolesne i nemoćne za ispovijed o Velikoj Gospi. Termini ispovijedi bit će objavljeni u župnim obavijestima, Vjesniku i na našoj web stranici.

Molimo vas da vodite računa o pristojnom odijevanju kod dolaska na svetu misu i općenito pri ulaska u crkvu. Nepristojno je dolazi u šorcevima, majicama bez rukava, papučama i slično. Molimo vas učinite to radi Boga koji je u našoj župni nazočan u Presvetom oltarskom sakramentu u svetohraništu.

U petak, 29. srpnja, u 20 sati je završna večer ljetnih dana DUGA-e. Pozivam sve župljane da sudjeluju. Tu večer bit će predstavljeno što se radilo kroz proteklu godinu 2021./2022. To je ujedno svršetak pastoralne godine 2021./2022. Ulazimo u novu pastoralnu godinu 2022./2023. Bit će predstavljeno što se planira pastoralno uraditi u toj pastoralnoj godini. Smatram da je to prilika da svi župljani budu upoznati što se uradilo i što se planira raditi. Potičem sve župljane a posebno roditelje da dođu i poslušaju što se radilo i što se planira raditi.

U ponedjeljak u 20 sati je čišćenje crkve. Čisti prva grupa. Članovi grupâ su imenovani na oglasnoj ploči kod ulaza u veliku sakristiju.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO