Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 16. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 16. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU

Danas je 16. nedjelja vremena kroz godinu. Sljedeća je nedjelja 17. nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 19 sati.

U ponedjeljak crkvu čisti druga grupa.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Darko Knezović, sin Davora i Žakline r. Rozić, iz župe sv. Marka, Cim, i Leonarda Vujević, kći Vladimira i Nataše r. Poznič, iz naše župe. Njihovo će vjenčanje biti 29. 7. o. g. u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru.

Tijekom srpnja i kolovoza slavimo večernje mise u ljetnim terminima, tj. u 19 sati te župni ured radi samo prijepodne od 9 do 12 sati.

U nedjelju, 30. srpnja o. g., odlukom biskupâ Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, u župnoj crkvi Svete Obitelji na Kupresu bit će Šesti obiteljski dan. Također je dogovoreno da se i ove, kao i ranijih godina, cijela Crkva u Bosni i Hercegovini te nedjelje ujedini u molitvi obilježavajući Treći svjetski dan baka, djedova i starijih osoba. Središnje svečano misno slavlje bit će u 11 sati i predvodi će ga predsjednik Vijeća za obitelj BK BiH mons. Marko Semeren, pomoćni biskup banjalučki.

Župni upravitelj župe Nevesinje don Stipe Gale obavještava sve zainteresirane vjernike da će sveta misa u filijalnoj kapelici u Ulogu na blagdan svetih Joakima i Ane, 26. 7., biti slavljena u 11 sati. Svetu misu predvodit će fra Drago Vujević, župnik župe Konjic.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO