Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 15. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 15. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU

Danas je 15. nedjelja vremena kroz godinu. Sljedeća je nedjelja 16. nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 19 sati.

U ponedjeljak crkvu čisti prva grupa.

Završila je ovogodišnja DUGA. Zahvaljujem don Zvonimiru Rezi, supervizoru Danijelu Dodigu, animatorima, župljanima i svim ljudima dobre volje koji su pripomogli da se i ova DUGA ostvari na svim mogućim razinama. Zahvaljujemo don Rajku Markoviću koji nam je srdačno i svesrdno stavio na raspolaganje resurse župe Presv. Srca Isusova u Potocima.

Tijekom srpnja i kolovoza slavimo večernje mise u ljetnim terminima, tj. u 19 sati te župni ured radi samo prijepodne od 9 do 12 sati.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu. Pretplatnike molim da preuzmu svoje brojeve a zainteresirani mogu kupiti novi broj na izlazima i župne crkve.

Kroz dane 22. i 23. srpnja 2023. u Mostaru se obilježava Dužijanca, kojom Hrvati Bunjevci slave završetak žetve i zahvaljuju Bogu za sve darove. Zahvala se očituje u duhovno-religioznom i kulturno-stvaralačkom djelu. Dužijanca također ima i veliki povijesni značaj za nacionalni identitet Hrvata, a različitim sadržajima čuva se tradicija i ljepota običaja Hrvata Bunjevaca. Nedjeljnu Euharistiju u mostarskoj katedrali predvodit će naš biskup Petar u 10 sati. Kompletan program možete vidjeti na našoj web stranici.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO