Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 15. N. K. G.
ŽUPNE OBAVIJESTI 15. N. K. G.

Danas je Petnaesta nedjelja kroz godinu. Sljedeća nedjelja je 16. nedjelja kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 19 sati.

I ove godine organiziramo DUGA-u za djecu iz naše župe. Upisnice možete preuzeti u župnom uredu. Zamolio bih da se pridržavate napisanoga radi što bolje organizacije. Molim za razumijevanje jer ove godine sudjeluju djeca od završenog 3. razreda do 9. razreda. DUGA će se održavati kroz sljedeće dane: tzv. velika DUGA od 18. do 23. srpnja; tzv. mala DUGA od 25. do 29. srpnja.

Budući da je prvi dan velike DUGA -e 18. srpnja pozivam svu djecu DUGAše i animatore da u nedjelju, 17. srpnja 2022. godine, dođu na misu u 19 sati i ostanu na pobožnost Presv. oltarskom sakramentu. Molit ćemo Gospodina milost da trud koji će se uložiti urodi plodom na Njegovu veću slavu, spasenje duša i korist čitavoj našoj župnoj zajednici. Roditelji potičem vas da sa svojom djecom koja će sudjelovati i na velikoj i na maloj DUGA-i budete na misi 17. srpnja u 19 sati i na pobožnosti Presv. oltarskom sakramentu.

Od 1. srpnja do 31. kolovoza, uključivo, večernje svete mise bit će u 19 sati. Radno vrijeme župnog ureda u tom istom razdoblju bit će ujutro od 9 do 12 i nakon svetih misa. Župni ured u tom periodu neće raditi poslijepodne.

Stigao je srpanjski broj Crkve na kamenu. Na crkvenim izlazima kod ministranata možete uzeti novi broj.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Miran-Ivan Rotim, sin Dane i Lidije r. Knežević, iz ove župe i Dragica Rozić, kći Kamila i Vinke r. Raspudić, iz župe Sv. Ilije Proroka, Kruševo. Njihovo vjenčanje će biti 15. srpnja o. g. u župi Sv. Ilije Proroka, Kruševo. U ponedjeljak u 20 sati je čišćenje crkve. Čisti druga grupa. Članovi grupâ su imenovani na oglasnoj ploči kod ulaza u veliku sakristiju. Molio bih da se prijave oni koji žele sudjelovati u čišćenju župne crkve.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO