Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 14. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 14. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU

U ponedjeljak, tj. sutra, započinje Mala DUGA za djecu od 1. do 4. razreda u 8 i 30 sati sa svetom misom i katehezom. Molimo djecu da dođu na vrijeme. Djeca bi trebala završiti s DUGA-om između oko 13 sati. U četvrtak je cjelodnevni izlet u župu Presvetog Srca Isusova u Potocima. Trebali bi se vratiti između 16 i 17 sati. Neka djeca sa sobom ponesu nešto za pojesti. Dnevni početak DUGA-e možemo precizirati, ali završetak ne možemo pa roditelje molimo za strpljenje i razumijevanje.

U ponedjeljak crkvu čisti četvrta grupa.

U subotu, 24. lipnja 2023., u župi Gospe od Otoka u Solin za svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije zaređen je don Danijel Maršić, porijeklom iz naše župe. Mladu misu don Danijel slavit će u subotu, 15. srpnja 2023., u 11 sati u našoj župnoj crkvi.

Sakrament kršćanskog braka žele sklopiti: Karlo Kunštek, sin Darke i Sanje r. Madžar, iz naše župe, i Nikolina Šimić, kći Darija i Marijane r. Vidačak, iz župe sv. Petra i Pavla, Mostar. Njihovo će vjenčanje biti 14. srpnja o. g. u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru; te Dražen Prusina, sin Vlade i Marije r. Pavlović iz župe Marije Majke Crkve – Katedrala, Mostar, i Dragana Moro, kći Damjana i Danice r. Vujisić, iz naše župe. Njihovo će vjenčanje biti 14. srpnja o. g. u župi Marije Majke Crkve – Katedrala, Mostar.

U petak, 14. srpnja, održat će završna večer Ljetni dani DUGA-e 2023. U 20 sati bit će prigodni koncert za djecu, njihove roditelje i sve naše župljane. Na koncertu će svirati nekadašnji VIS BIOS tj. grupa Neretva. Biti će organizirana i tombola kako bismo pokrili troškove ovogodišnje DUGA-e. Pozivamo sve župljane da u tom događaju sudjeluju i svojom nazočnošću posvjedoče župno zajedništvo.

Od subote, 1. srpnja prešli smo na ljetne termine večernjih misa u 19 sati te na ljetno radno vrijeme župnog ureda, tj. samo prijepodne od 9 do 12 sati.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu. Pretplatnike molim da preuzmu svoje brojeve a zainteresirani mogu kupiti novi broj na izlazima i župne crkve.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO