Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 13. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 13. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU

U ponedjeljak, tj. sutra, započinje Velika DUGA za djecu od 5. do 9. razreda u 8 i 30 sati sa svetom misom i katehezom. Molimo djecu da dođu na vrijeme. Djeca bi trebala završiti s DUGA-om između 12 i 13 sati. U četvrtak je cjelodnevni izlet u župu Presv. Srca Isusova u Potocima. Trebali bi se vratiti između 16 i 17 sati. Neka djeca sa sobom ponesu nešto za pojesti. Početak dnevni DUGA-e možemo precizirati ali završetak ne možemo pa roditelje molimo za strpljenje i razumijevanje.

U ponedjeljak crkvu čisti treća grupa.

U subotu, 24. lipnja 2023., u župi Gospe od Otoka u Solin za svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije zaređen je don Danijel Maršić porijeklom iz naše župe. Mladu misu don Danijel slavit će u subotu, 15. srpnja 2023., u 11 sati u našoj župnoj crkvi. Dana 29. lipnja 2023. za svećenika Mostarsko-duvanjske biskupije u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru s još petoricom đakona zaređen je naš don Zvonimir Rezo. Mladu misu slavio je u subotu, 1. srpnja 2023., u 11 sati u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru. Našim mladomisnicima želimo Božji blagoslov. Sad su vaše molitve još potrebnije. Preporučam u vaše molitve ne samo ovogodišnje misnike nego sve svećenike kako bi bili pastiri stadu Kristovu po njegovu srcu.

Od subotu, 1. srpnja prešli smo na ljetne termine večernjih misa u 19 sati te na ljetno radno vrijeme župnog ureda, tj. samo prijepodne od 9 do 12 sati.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO