Župa/Župni ured/Župna obavijest/ŽUPNE OBAVIJESTI 12. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU
ŽUPNE OBAVIJESTI 12. NEDJELJE VREMENA KROZ GODINU

Danas je 12. nedjelja vremena kroz godinu. Sljedeća je nedjelja 13. nedjelja vremena kroz godinu. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18 sati.

U ponedjeljak crkvu čisti druga grupa.

U župnom uredu možete preuzeti upisnice za ovogodišnju DUGA-u koja će se održati od 3. do 14. srpnja. Prvi tjedan je velika DUGA za djecu od 5. do 9. razreda, dok je drugi tjedan mala DUGA za djecu od 1. do 4. razreda. Prijave traju još pet dana, tj. do petka, 30. lipnja.

U ponedjeljak, 26. lipnja o. g., u 9:30 na Merdžan glavi bit će molitva za poginule, preminule i nestale branitelje. U našoj župnoj crkvi u 12 sati slavit će se sveta misa na istu nakanu.

U četvrtak, 29. lipnja u 11 sati u mostarskoj katedrali naš će đakon don Zvonimir Rezo biti zaređen za svećenika. Pozivamo sve župljane da dođu na tu svetu misu te dobrom Bogu preporuče svećeničko služenje našega don Zvonimira. On će dva dana kasnije, u subotu 1. srpnja u 11 sati u mostarskoj katedrali slaviti svoju Mladu Misu. Pozivamo sve vas da odete i na to sveto misno slavlje te tako uzveličate taj veliki dan našega don Zvonimira.

U svrhu provedbi kanonskih izvida za primanje sakramenta svetog Reda prezbiterata đakona don Zvonimira Reze, rođenog 4. veljače 1999. godine u Mostaru, sina Branka i Rajke r. Mimić, ređenog za đakona 22. listopada 2022. u mostarskoj katedrali, dužni smo vjernički puk pitati za mišljenje o kandidatu za prezbiterat. Odgovore i mišljenja drugih osoba dostaviti Biskupskom ordinarijatu ili ovom Župnom uredu.

Od subotu, 1. srpnja prelazimo na ljetne termine večernjih misa u 19 sati te na ljetno radno vrijeme župnog ureda, tj. samo prijepodne od 9 do 12 sati.

Stigao je novi broj Crkve na kamenu i Maka. Pretplatnike molimo da kod izlaznih vrata crkve preuzmu svoje brojeve. Ostale potičemo da kupe i čitaju.

ŽUPA SV. IVANA
apostola i evanđelista
SV. MISE
vidi tjedni raspored misa
LOKACIJA
Sva prava pridržana - Župa Sv. Ivana. Powered by ITO